Izvor:
26.10.2017 u 02:42
0

BUDITE IN ZA 0 DINARA: Napravite sami hit frizuru koju možete nositi za početak 2018!

Ovu popularnu frizuru možete napraviti sami kod kuće za 0 dinara, a evo kako da nosite najmoderniju kosu za početak 2018. godine.

Možda ne volite modu iz osamdesetih godina, ali ova jeftina frizura dolazi baš iz tog vremena i omiljen je izbor svetskih lepotica na crvenom tepihu.

Ako ste prvo pomislili na minival, prevarili ste se, jer umesto sitnih kovrdža trend koji donosi kraj 2017. i početak 2018. jeste efekat mokre kose, zalizane ili zabačene unazad.

Ova frizura je pogodna za svaki tip kose i dužinu, osim ako nemate mušku, izrazito kratku frizuru. Još jedan plus je što se lako praviti kod kuće i možete učiniti da izgledate glamurozno poput svetskih zvezda. Potreban vam je gel, a za najbolji efekat pomešajte gel, lak i malo ulja za kosu i to staviti na vrh glave kako bi efekat mokre kose što duže stajao čvrsto.

Ako želite "suvlji" izgled zalizane kose, onda koristite penu za kosu, Pokvasite koren kose, a zatim je češljajte ka krajevima i ostavite da se osuši na prirodan način i na kraju dodajte lak za kosu.

Koliko je ova frizura atraktivna pokazuje da su je na crvenom tepihu nosile Rijana, Ešli Grejam, Kejt Blanšet, Adrijana Lima, pa čak i Ronaldova verenica Heorhina Rodrigez, ali i mnoge pozante blogerke i manekenke na Instagramu.

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter