Izvor:
01.11.2017 u 17:03
0

NAPRAVITE SAMI: Jednostavan recept za pravljenje vlažnih maramica!

Sigurno ste kupujući maramice za skidanje šminke potrošili dosta novca, a ovim jednostavnim načinom ćete moći sami da ih napravite.

Sve što vam je potrebno za pravljenje vlažnih maramica jesu voda, kokosovo​ ulje i malo kupke za decu. Ako želite da budete kreativni možete dodati ulje čajevca koje će delovati i kao zaštitnik zdravlja kože.

Antiseptička i antibakterijska svojstva eteričnog ulja čajevca od davnina se koriste u tradicionalnoj medicini na području Australije. Ovo ulje deluje umirujuće na kožu i pomaže kod mnogih gljivičnih procesa na koži.

Za pripremu maramica su potrebne:

– 3 kašičice kokosovog ulja

– 1 kašičica kupke za decu

– šolja vode

– četvrtina kašičice ulja čajevca

Priprema:

Sve sastoje stavite u jednu posudu i polako ih promešajte. ​Zatim, iseckane parčiće vatice ili maramice stavite u staklenu posudu i prelijte sve to tečnošću.

U posudu sa tečnošću dodajte vatice sve dok ne upiju u potpunosti to. Posudu zatvorite poklopcem i možete početi sa čišćenjem lica.

Izvor: Alo
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter