Izvor:
01.11.2017 u 17:13
0

NOVI MAKE-UP POTEZI: Momentalno ćete izgledati svežije i lepše!

Pišući naslov sam shvatila da nam se poslednjih par godina sve sastoji iz trikova i caka da se nešto brže uradi jer je vremena sve manje a sve smo zahtevniji u pogledu estetike. Ali zaista, neke stvari ne treba da oduzimaju previše vremena a mogu biti podjednako efektne. Jedna od tih je primena nekih make-up poteza koja će vas momentalno učiniti da izgledate svežije i lepše.

1. Posvetljeni uglovi očiju i predeo ispod obrve čini da delujemo budnije i odmornije. Ovo možete uraditi nekim finim krem korektorom koji će dati svežinu oku bez uvlačenja u borice.
Vratite se sa još jednim slojem u udubljenje podočnjaka da biste ga učinili vizuelno plićim a samim tim i lice manje umornim.

2. Začešljajte obrve i popunite ih senkom jer obrve koje izgledaju uredno i gušće daju ram oku, čine čitav izgled urednijim i doteranijim.
Vodite računa da luk obrve bude u skladu sa licem – pretanko iščupani repovi obrva ili previše visoko postavljeni čine da oko zapravo deluje spuštenije.

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter