Izvor:
02.11.2017 u 02:43
0

5 MODNIH GREŠAKA: Da li padaš na trendove ili si originalna?

Pažljivo biraj šta oblačiš.

Kupuješ odeću u koju ne staješ, a za prvi dejt se oblačiš kao za bal? Da, definitivno si još u svojim dvadesetim. Modna mudrost dolazi s godinama!

Svi smo to radili kad smo imali dvadeset i koju. Šta to? Nešto od ovih pet stvari, a vrlo verovatno i svih pet. Ne brini, proći će te!

1. Kupuješ pretesnu odeću

Sigurna si da od ponedeljka krećeš na dijetu i da ćeš sledećeg meseca u isto vreme nositi tu seksi usku haljinu. Godinu dana kasnije, još uvek ti besposleno visi u ormaru.

2. Za svaki prvi dejt kupuješ novi "autfit"

Nezamislivo ti je da izađeš s dečkom prvi put u običnoj majici i svojim omiljenim farmerkama. Veruj nam, upravo ćeš u toj kombinaciji upoznati ljubav svog života. Ne troši lovu bezveze!

3. „Padaš“ na trendove

Kad su se nosile plisirane suknje, imala si ih deset. Kad se nosio pocepani džins, izgledala si kao da te je napao čopor razjarenih pasa. Trenutno imaš šest pari čizama preko kolena? Prava si žrtva modnih trendova. Ili tačnije, tvoj novčanik!

4. „Kopiraš“ svoju prijateljicu

Smatraš da se ona super oblači pa pokušavaš da furaš isti "look", iako je ona visoka i vitka, a ti niža i obla. I onda se još pitaš zašto rezultat nije isti.

5. U većini svoje odeće se osećaš nelagodno

Uvek te nešto žulja, steže, prekratko je, preusko….To je zato što biraš pogrešne krojeve i ne biraš odeću prema svojoj građi tela već prema trendovima.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter