Izvor:
13.11.2017 u 18:23
0

BUDITE U TRENDU: Frizure iz devedesetih će biti apsolutni hit u 2018. godini!

Kao što se svi veći modni trendovi devedesetih vraćaju u današnju “modernu” modu, tako se vraćaju i u svetu lepote.

Ova frizura je bila veliki trend u devedesetim godinama, a sada se vraća na velika vrata!

Kao što se svi veći modni trendovi devedesetih vraćaju u današnju “modernu” modu, tako se vraćaju i u svetu lepote. Pevačica Rijana je vratila plave senke, ruževe u braon nijansi i mnogo šljokica, dok su ostale ličnosti i zvezde "ulične mode" poradile na tome da ove jeseni beretke i slatke kikice budu nezaobilazni detalj svačijeg stila.

Poslednji trend koji je počeo da dobija na velikoj popularnosti ove sezone jesu pramenovi u svetlim bojama, izvučeni na istoj razdaljini koji praktično stvaraju pruge u kosi. “Zebrasta kosa”, kako su je mnogi nazvali, je odmah po postavljanju na Instagram dobila veliki broj pozitivnihreakcija i pristalica koje bi želele da baš na ovaj način osveže svoju frizuru i celokupni izgled. Ovaj izgled se može kreirati i sa pramenovima u drugim bojama, jer je bitno da budu jednaki i na istoj razdaljini.

Koliko će ovaj trend trajati ćemo tek videti, a za sada deluje kao izazovna ideja za mnoge dame.

Izvor: Stil
Foto: Instagram/hungvanngo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter