Izvor:
11.12.2017 u 04:21
0

IMA VIŠE OD JEDNE NAMENE: Lak za kosu je jako dobro imati u kući!

Lak za kosu je jako dobro imati u kući, čak i kada ga ne koristite tako često, jer ima više od jedne namene.

Ovo su neke genijalne:

1. Kroti obrve

Ako nemate gel za obrve, pošpricajte malo laka na četkicu za obrve i začešljajte ih u smeru rasta. Neće se pomerati čitav dan.

2. Suši lak za nokte

Lepo je nalakirati nokte nekim zanimljivim lakom, ali nije baš prijatno kada se taj lak suši satima… Kako bi bio suv u nekoliko sekundi, pošpricate nalakirane nokte lakom za kosu i uronite ih u hladnu vodu.

3. Uklanja mrlje od karmina

Umrljali ste novu belu košulju ružem? Mrlju pošpricajte lakom i ostavite da deluje 10 minuta, a zatim lagano mrlju pokušajte da uklonite sunđerom. Natopite je odstranjivačem mrlja i ubacite u mašinu za veš.

4. Spašava čarape

Ako vam je iznenada pukla najlon čarapa, dobro bi bilo da imate malu bočicu laka za kosu je on sprečava dalje pucanje niti na čarapama.

5. Uklanja dlačice na tkaninama

Dlačice su uobičajena pojava na kaputima, koje obično uklanjamo lepljivim valjkom. U slučaju da ga nemate, pošpricajte tkaninu lakom i bez problema ćete ukloniti sve neželjene dlačice.

6. Za sjaj vaših cipela

U nedostatku kreme za cipele, upotrebite lak za kosu koji treba samo da pošpricate po cipelama. Ovo se, naravno, odnosi samo na cipele od prave ili veštačke kože, kao i na one lakirane.

Izvor: Story
Foto: Mogu ja to sama, love Maegan/Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter