Izvor:
19.12.2017 u 15:21
0

ZASIJAJTE ZLATNIM SJAJEM: Savršen manikir za Novu Godinu!

Iako ste neko ko možda ne voli da eksprerimentiše sa noktima, postoje neke svečane prilike u kojima se podrazumeva da ćemo uraditi nešto malo drugačije nego što to činimo iz dana u dan.

Lakovi za nokte u boji kože, kao i oni u crvenoj i bordo boji su klasika na koju se oslanjamotokom cele godine, ali recimo, doček Nove godine je idealna prilika da izađemo malo iz svoje zone komfora i isprobamo nešto novo.

Trend koji ne prestaja da osvaja, kada su nokti u pitanju, jeste zlatna boja. Možete prelakirati sve nokte, ili po neki, iscrtavati po noktima nešto što se vama najviše dopada ovom svečanom bojom.

Donosimo vam nekoliko inspirativnih fotografija noktiju ukrašenih baš za nezaboravnu noć kao što je doček Nove godine.

Kurir-stil.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter