Izvor:
22.12.2017 u 20:48
0

URADI AKO SMEŠ: Tetoviranje usana novi hit u svetu! (VIDEO)

Bolno i bespotrebno?

Rejčl Aner je bjuti blogerka iz Sidneja. Kako bi pratila nove trendove, rešila je da proba jedan eksperiment.

Rejčl se ovog puta usudila na jedan veoma smeli korak.

Naime, njena drugarica počela je da se bavi tetoviranjem usana, te je blogerka pristala da joj bude prvi model. Naravno, prvo je prošla određenu pripremu, pa je onda krenula u akciju.

Tetoviranje usana podrazumeva da ti usta budu svetlija ili tamnija za nekoliko nijansi, zavisno od želje.

Ceo proces je dosta zahtevan i bolan, a kada vidite o čemu je reč, sigurno ćete se predomisliti ako vam je uopšte i palo na pamet da uradite.

Da bi dobila boju usana koju je želela, Rejčl je morala dva puta da ponovi postupak. A oporavak je jako komplikovan. U procesu lečenja stvaraju se velike kraste koje se vremenom ljušte, što može trajati nekoliko nedelja.

Mnoge poznate pevačice i bjuti blogerke uradile su ovaj, po mnogima, bespotrebni trend. A blogerka iz Sidneja navodi da joj je krajnji efekat pun pogodak i da je zadovoljna, dok drugi ni ne primećuju razliku.

Ceo taj proces košta između 700 i 900 dolara, a razlika gotovo da je neprimetna.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter