Izvor:
13.07.2016 u 16:17
0

PODSETNIK ZA MORE: Evo šta nikako ne smete da zaboravite da spakujete za put

Sigurno nećete zaboraviti da na plažu ponesete peškir, flašicu vode i neku dobru knjigu. Ali u žurbi može da se desi da zaboravite sledeće proizvode koji će vas spasiti od opekotina i morske soli.

Za telo:

Prva stvar bez koje nikako ne smete na plažu je losion ili ulje za sunčanje. Dermatolozi preporučuju da za prvih nekoliko dana koristite nešto jači zaštitni faktor, a čim dobijete boju možete da pređete na slabiji. I naravno: izbegavajte sunce od 10 do 16 časova.

Brijač/trake za depilaciju: kako biste uvek izgledale negovano na plaži.

Nega posle sunčanja je veoma bitna. Osim gela za tuširanje, potrebno vam je mleko za telo, sa letnjim mirisima poput kokosa i vanile. Ako ne volite mleka za telo, savršena zamena su suva ulja.

Za lice:

Osnovna stvar je zaštitna krema za lice. Obratite pažnju da je lagane teksture kako vam ne bi oštetila kožu. Takođe morate da imate hidratantnu kremu za lice. Šminku izbegavajte kada idete na plažu.

Za kosu:

Morska voda oštećuje kosu, pa gledajte da je dobro operete kada se vratite sa plaže kako biste isprali svu so. Suva ulja možete da koristite i na kosi, ali nikako tokom sunčanja, već kao negu posle. Jednom do dva puta nedeljno nanesite pakovanje na kosu i držite ga 20 minuta.

HappyTv.rs
Foto: zenskimagazin.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter