Izvor:
05.01.2018 u 23:22
0

ZBOG ČEGA MIRIS BRZO IZLAPI: Evo gde grešite prilikom nanošenju parfema! (foto)

Uprkos tome što koristite skupocen parfem on vam brzo izvetri jer ga pogrešno koristite.

Parfem morate da koristite pametno i prema uputstvu velikih majstora koji proizvode najtraženije parfeme.

Stručnjaci iz ove oblasti savetuju da parfem ne stavljate na mesta na kojima se mnogo znojite kao što je kosa, pazuh, leđa i kolena. Nemojte da stavljate parfem na nakit, zlatne i srebrne komade jer hemikalije iz parfema mogu da vam smanje kvalitet nakita. Najbolje je da stavite parfem pre nego stavite nakit.

Nemojte stavljati parfem na pamučnu odeću kao ni onu od svile kako ne biste napravili fleke.Takođe, ovako možete da oštetite i krzno i boju vaše odeće. Koristite pamučne blaznice kako biste uklonili višak parfema i izbegli razmazivanje po odeći.

Parfem stavljajte na ključnu kost i predeo vrata kao i na zglob ruke. Stavite parfem na mestu gde se proverava puls jer toplota čini da parfem lagano isparava.

Telegraf
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter