Izvor:
15.01.2018 u 21:30
0

MODNI PREOBRAŽAJ: Za glamur su potrebni ovi parametri! (foto)

Brojne slavne osobe pokazale su nam da novac može kupiti dobre pramenove i zategnuto lice, ali ne i stil zbog kojeg ćemo neku osobu smatrati lepo odjevenom.

Mnogi misle da je za modni preobražaj potrebno mnogo novca, što nije istina, jer su za glamur pre svega potrebni ovi parametri: redovna nega, malo planiranja i puno samopouzdanja.

Evo kako ćete postati trendi žena:

Rastanak boli, ali…

Vreme je da se rešite sve šminke, odeće i modnih dodataka koji vam ne stoje, koji su oštećeni (i ne mogu se popraviti), koji "čekaju bolje dane" i koje zapravo više nikada nećete nositi. Zakrčena kozmetička torbica i ormar sprečavaju vas na putu do urednog izgleda jer stvaraju nered zbog kojeg ne možete jasno videti što sve posjedujete. Imate pravo zadržati samo pet komada koji skrivaju lepe uspomene, sve više je previše!

Nedeljni stilista

Svake nedelje odvojite dvadeset minuta i izaberite pet kombinacija koje ćete nositi nadolazeće nedelje na posao. Ako vam se smeše izlasci, isprobajte i odaberite odeću i za te prilike. Odeću zatim uredno okačite i uštedećete živce i puno vremena tokom nedelje i od vas bez puno truda napraviti ženu koja nikad ne izgleda kao da se spremala bez razmišljanja.

Pronađite svoju pravu ikonu

Slažemo se, Blejk Lajvli uvek izgleda zavodljivo, ali ako ste niski, bez oblina i tipične dečačke građe, njene odevne kombinacije teško ćete moći da kopirate. Pronađite nekoliko slavnih osoba koji imaju sličnu građu poput vas i čiji vam se stil jako sviđa pa tu i tamo pogledajte njihove fotografije kako bi dobili inspiraciju i izašli iz rutine.

Odaberite svoj zaštitni znak

Velike minđuše, zgodne narukvice, beretke, zanimljive torbice, neobične cipele, lak za nokte određene boje… Odaberite neki modni dodatak po kom ćete biti prepoznatljivi. Svoj zaštitni znak možete menjati iz sezone u sezonu, kako sami sebi ne bi postali dosadni.

Rešite se kompleksa i budite iskreni u isto vreme

Ovo je možda najteži korak jer zahteva odbacivanje kompleksa iz mlađih dana i prihvatanje istine. Dobro se pogledajte u ogledalo i iskreno zapišite koje bi delove tela trebalo odećom da korigujete, a koje da istaknete. Niko nije savršen, ali to ne znači da morate da se skrivate iza široke odeće u kojoj će se vaše telo potpuno izgubiti.

Uredite kosu

Žena s neurednom frizurom izgleda neuredno i u najskupljim cipelama. Napravite malo istraživanje na internetu i saznajte kakve sve frizure možete napraviti kod kuće kada nemate vremena za frizera, a nabavite suvi šampon, dobru četku, gumice i ukosnice i sprej za prikrivanje izrastka.

Dobre sunčane naočare

Sunčane naočare ultimativan su modni detalj koji svaki odevni predmet u trenu može pretvoriti u čisti glamur. Pronađite model koji najbolje pristaje vašem licu i uvek ih nosite sa sobom.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Fashion Melissa F., love Maegan/Flickr, Twitter/alojz, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter