Izvor:
16.01.2018 u 21:00
0

MNOGE ŽENE MISLE DA SU DEBELE: Zašto imate veliki stomak i kako da ga se rešite!

Nadutost može da stvara veliku neprijatnost ženama, baš kao i muškarcima, ali to ne znači da treba da se osećate loše. Postoje razlozi zašto imate ispupčen stomak, a ovo su neki od njih:

Hrana

Ukoliko jedete hranu tešku za varenje, vaš stomak će biti nadut. Zato treba izbegavati začinjenu i brzu hranu. Moguće je i da vam neke namirnice smetaju, većini osoba najčešće smeta gluten. Zbog toga je važno da se informišete u kojim namirnicama se nalazi.

Količina

Količina hrane koju unosite može uticati na to kako će se vaš stomak osećati. Zato ne treba da se prejedate niti da se izgladnjujete.

Alkohol

Alkohol će dovesti do raznih problema, pored uništavanja organa, dovešće do nadutosti, bolova u stomaku i gasova.

Veštačka pića

Veštački, gazirani i slični sokovi su prepuni otrova. Samo će vam naštetiti. Bolje je da pijete prirodne sokove, koje možete napraviti i sami.

Kako biste se osećali bolje trebate jesti laganiju hranu, dosta voća i povrća. Pored toga preporučuje se da pijete probiotike koji pomažu da se creva oporave.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter