Izvor:
19.01.2018 u 14:13
0

BESPREKORNE OBRVE: Najbolji saveti za oblikovanje!

Sigurno ste svesni toga da na vaš celokupni fizički izgled mnogo utiču sitni detalji za čiji izgled je potrebno uložiti sasvim malo vremena da bi izgledali lepo.

Jedan od osnovnih i najprimetnijih detalja na vašem licu, koji utiče na vašu lepotu, jesu obrve. Ukoliko nisu uredno i lepo oblikovane, obrve mogu da vam promene izraz lica, da utiču na izgled vaših očiju ili da učine da izgledate manje lepo i umorno.

Za lepo oblikovane obrve potrebno je da ih redovno čupate. Čupanje obrva treba da prilagodite svom obliku lica i sopstvenoj želji kako želite da izgledate.

Ukoliko želite da imate otvoren i više vedar i blag pogled kad ih čupate obrve treba da istanjite i pretvorite ih u tanku liniju koja je blago zadebljana na početku mesta odakle obrve rastu, tj. blizu korena vašeg nosa. Ukoliko želite da imate oštriji i ozbiljniji pogled, obrve treba da ostanu deblje, piše Super žena.

U oba slučaja, bitno je da redovno čupate sitne dlake obrva koje tek izrastaju. Njihovo prisustvo na vašem licu može vam dati neuredan i blago zapušten izgled obrva. Ukoliko su vam obrve suviše duge, skratite ih tako što ćete pincetu namestiti na sredinu dlake i onda je stegnuti.

Poželjno je da pinceta kojom čupate obrve bude zakošenog oblika na svom vrhu i tako ćete lakše i preciznije obuhvatati obrve.

Čupajte dlaku po dlaku, kako biste izbegli intenzivan bol, a ukoliko bol i dalje jako osećate, dok čupate obrve zategnite prstom druge ruke deo obrve iznad spoljne strane kapka ili na isti taj deo utrljajte malo kreme kako bi pore omekšale i tako se raširile, što će dovesti do toga da obrve čupate lakše.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter