Izvor:
23.01.2018 u 18:27
0

NJOJ NE TREBA NAKIT: Zbunila je mnoge svojim umetničkim delima! (foto)

Talentovani ljudi za umetnost u poslednje vreme osvajaju Instagram. Jedna od njih je i ova devojka koja svojim vizuelnim sadržajima oduševljava pratioce.

Likovna umetnica Keti Tolj (19) na svom telu šminkom oslikava drago kamenje. Njoj nije nikakav problem da oslika svoje lice, ali i telo i to radi i više nego dobro.

Inspiraciju pronalazi u raznim kristalima, ali i geodeziji zbog njihove zanimljive strukture i slojevitosti. Ova devojka je još u detinjstvu bila fascinirana kristalima, njihovim bojama i oblicima.

Svoju ljubav prema umetnosti uspela je da prenese i na svoje ruke i lice. Ali, tu nije kraj. U planu joj je da počne da ukrašava i noge.

Za svoj rad koristi razne šljokice, a ono što stvara, složićete se sigurno da su prava mala umetnička dela.

Srbijadanas.com
Foto: Instagram-katytolj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter