Izvor:
01.02.2018 u 21:36
0

OPREZNO SA GELIRANJEM I NADOGRADNJOM: Možete da doživite potpunu katastrofu sa noktima!

Malo koja žena u poslednje vreme uspeva da odoli trendu geliranja noktiju ili stavljanju veštačkih. Jedna Engleskinja zbog infekcije doživela je jaku upalu, pa su joj lekari rekli da bi možda mogla da ostane bez palca na ruci.

Lovri – An Vilson morala je da skine svoje veštačke nokte da bi izbegla veću i estetsku i zdravstvenu katastrofu.

Naime, dva dana posle stavljanja akrilnih noktiju u jednom salonu u Velsu primetila da joj se prst deformiše. Prvo je promenio boju, a na kraju je otekao. Bol i neprijatnost nije mogla da kontroliše i ubrzo je morala hirurški da skida nadogradnju.

"I ranije sam bila u tom salonu i nikada nisam neprijatnosti. U salonu nisu hteli da mi skinu nokat pod otokom, pa sam završila u lokalnoj bolnici. Inficiran mi je i nokat i palac, čak i kost ispod. Lekari su rekli da je neizvesno šta će se dešavati, da li će mi ostati palac, a nokat nikako da mi izraste", ispričala je ova četvorostruka mama koja je bolove posle uklanjanja nokta opisala kao gore od porođajnih.

"Strpljivo čekam i verujem da ću se oporaviti. Nikada više neću stavljati veštačke nokte", kategorična je An.

B92-superzena.net
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter