Izvor:
26.02.2018 u 16:09
0

ZAPITAJTE SE: Šta nijansa karmina govori o vašoj ličnosti! (foto)

Boje koje volimo i preferiramo u stilu odevanja dosta govore o nama. One su svuda oko nas i simbolizuju naša osećanja i energiju.

Ali, sigurno se dosad još niste zapitale šta boje ruževa koje birate na dnevnoj bazi možda govore o vama. Iako zvuči pomalo blesavo, ovo zapravo ima smisla.

Evo šta svaka pojedina boja govori o vašem karakteru.

Metalik ruževi

Idealni su za devojke koje su uvek odvažne u životu i imaju futuristički pogled na svet. Za sve zaljubljenice u savremenu tehnologiju, ovo je idealna boja ruža. Takođe, ovu boju biraju devojke koje žele da se istaknu šminkom.

Crveni ruževi

Ako ste od onih koje otvoreno govore o strastima, seksu i sličnim temama, vi ste otvorene po pitanju novih iskustava, verovatno često odabirete upravo klasičnu, crvenu boju ruža. A i ovo je boja za sve žene koje se jednostavno žele da se osećaju seksi i pune samopouzdanja.

Crni ruževi
Ako često birate tamne, pogotovo crne ruževe, verovatno ste od onih žena koje se ne boje da preduzmu rizik, uvek ste otvorene, iskrene i direktne prema svima. Crni ruževi su i te kako hrabar i odvažan odabir, a žene koje se odluče za njih su takođe sve to, pa onda još i malo više.

Takođe, s ovim ženama je možda najbolje ne ulaziti u rasprave jer će vrlo verovatno uvek da pobede.

Ljubičasti ruževi
Devojke koje izaberu ljubičaste boje ruževa često su neverovatno slobodnog duha i uvek traže neke nove avanture, putovanja, iskustva… Ljubičasta je takođe boja za one koji su u potrazi za samima sobom i koji sebe žele bolje upoznati, a kod onih koje ih odabiru odaju dojam slobode i nesputanosti.

Pink ruževi
Žene koje često odabiru svetlije nijanse pink ruževa često su pomalo tajnovite, ali se s druge strane svole da se zabavljaju. Razigrane su, tople i srčane i svemu u životu pristupaju s ovim emocijama.

Nude ruževi
Najčešće ih biraju direktne devojke koje svima u lice kažu ono što misle, ne skrivaju se i ne glume. Obično je reč o prirodnim devojkama koje nemaju šta da skrivaju jer su uvek i sa svima potpuno iskrene, a ovim prirodnim nijansama ruževa te svoje pozitivne osobine još i dodatno ističu.

Narandžasti ruževi
Narandžasta boja je omuljena među razigranim, pomalo detinjastim i opuštenim devojkana, koje najviše od svega uživaju u odmoru, praznicima i opuštanju. Takođe, ovakve devojke cene svaki lepi trenutak koji im život pruži pa im nije nimalo strano da provode vreme sa samim sobom.

Smeđi ruževi
Ovakve, tamnije i jednostavnije boje ruževa najčešće biraju žene koje su pomalo zatvorene i koje se otvaraju samo osobama do kojih im je zaista stalo i kojima sto posto veruju. One su ispred sebe izgradile svojevrstan zid zaštite, a pri odabiru ljubavnih partnera i prijatelja često su probirljive i oprezne.

Mat ruževi
Žene koje najčešće odabiru jednostavne, mat ruževe vole da im u životu sve ide glatko. Nisu baš naročito opuštene. Kad se za nešto uhvate, teško im je to pustiti, i više su za stvaranje čvrstih i trajnijih odnosa u životu nego za neobavezne veze i vezice.

Sjajni ruževi
Najednostavnije je reći da su žene koje biraju ovakve ruževe rođene da budu Instagram zvezde. Njima je vrlo važno šta drugi misle o njima i naporno rade na tome da u društvu imaju dobar imidž.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter