Izvor:
06.03.2018 u 22:07
0

JEDNOSTAVNO JE: Osušite kosu lako bez fena!

Svi znamo da fen oštećuje kosu, a čekanje da se osuši prirodnim putem ne samo da u zimskom periodu traje večnost, već je i opasno za zdravlje.

Evo jednostavnih trikova koji će ubrzati proces sušenja kose:
Povucite majicu preko vaše kose.
Ovaj trik posebno je pogodan za kovrdžavu kosu.

Stavite pamučnu majicu preko vrata kao da je želite obući.
Skidajte sve dok porub vrata majice ne bude preklopljen s linijom gde počinje vlasište. Pamuk je izuzetno lagan, a istovremeno dobro upija vlagu, a vaša kosa moći će disati za razliku od one umotanu u peškir.
Koristite peškir od mikrofibera.
Zbog grube strukture normalni peškiri utiču na strukturu kose, a vlaga može da prodre dublje u kosu pa ona brzo ispuca. Najbolje rešenje su peškiri od mikrofibera, jer oni apsorbuju do dvostruko više vlage pa su veoma nežni.

Izvor: kolekti.me
Foto: mogujatosama.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter