Izvor:
02.05.2018 u 21:21
0

ESTETSKA HIRURGIJA UZELA MAHA: Potpuno sumanuti zahtevi, za mladost i lepotu su spremne da urade sve!

Oduvek su žene bile te koje su zbog mladosti i lepote, bile spremne na sve.

Složeni zahvati poput zatezanja lica, ubrizgavanja botoksa i kolagena, povećanja grudi i zadnjice, "isisavanja" masnih naslaga na telu, postale su već rutinske intervencije.

Granice se pomeraju, pa estetski zahvati postaju sve luđi.

Podmlađivanje ušiju

Ubrizgavanje botoksa u ušne rese i stopala naročito je popularno kod sredovečnih dama u najrazvijenijim zemljama. Uši se opuštaju kada se decenijama nose minđuše i na resicama se pojavljuju bore.

Botoks rešava taj estetski problem, a sve je više i muškaraca koji se odlučuju na ovu intervenciju.

Botoks u pete, prsti "pod nož"

Metoda poznata kao "Pepeljuga" podrazumeva ubrizgavanje botoksa u pete i skraćivanje nožnih prstiju. Na ovaj zahvat odlučuju se žene koje ne žele da se odreknu visokih potpetica, iako su zbog njih deformisale stopala i iskrivile prste.

Hirurzi im pete oblažu slojem koji olakšava hod, a "pod nož" najčešće idu palac i srednji prst, kako bi noga lepše izgledala u otvorenoj obući.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter