IMAJU SVOJE ZNAČENJE: Vaša omiljena boja karmina šalje jasnu poruku drugima!

Evo koja su značenja najpopularnijih nijansi ruževa:

Crveni karmin

Ako se često odlučujete za klasičan crveni karmin, to znači da ste autentični. Trendovi dolaze i odlaze, ali vi ste odani „looku“ koji asocira na stari Holivud. Sličan princip važi i za međuljudske odnose u vašem životu – najviše se družite sa ljudima koje poznajete od detinjstva. Kada pronađete nešto što vam odgovara, držite se toga.

Jarkoružičasti karmin

Možda bi neko rekao da je vaš izbor, po pitanju šminke, nezreo, ali vi ne marite mnogo za ovakve opaske. Ukoliko se vi prijatno osećate sa takvim karminom na usnama, to je sve što vam je potrebno. Uvek govorite isključivo ono što mislite i ne bojite se da javno iskažete svoje stavove. Samo tako nastavite.

„Nude“ karmin

Ukoliko volite da nosite „nude“ nijansu na usnama, vi ste kraljica samopouzdanja! Ne morate da nosite upadljive i jarke boje da biste skrenuli pažnju na sebe. Samo za primer uzmite Kim Kardašijan, koja je poznata po toj boji ruža, i sve je jasno.

Karmin u nijansi višnje

Usne boje višnje taman su dovoljno egzotične koliko je neophodno. Nesporno ste šik i na račun svog izgleda dobijate komplimente na svakom koraku. To na druge može da deluje zastrašujuće i da im smeta, ali to je neodvojivi deo vaše ličnosti.

Svetloroze karmin

Kada je o vašoj bjuti rutini reč, vaš stil je suptilan i prirodan. Ne trudite se previše oko svog izgleda, ali nema ni potrebe za tako nečim. Koliko god se trudili ili ne, vi uvek izgledate baš onako kako bi trebalo u datoj prilici… i mnoge devojke vam zbog toga zavide. Čuvajte se njihove ljubomore.

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Instagram/arabmakeup

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live