Izvor:
19.05.2018 u 20:10
0

BRZO I EFIKASNO: Uklonite zubni kamenac uz pomoć dva sastojka!

Stomatolozi nas uvek podsećaju da je ključno stvar ukloniti kamenac s vremena na vreme.

Kada se zubni plak ne odstranjuje sa zuba, dolazi do njegove mineralizacije i pretvara se u kamenac, koji postaje vidljiv golim okom.

I dok je najbolje zubni kamenac stručno odstranjivati kod stomatologa, možete za prvu pomoć, uraditi prirodan tretman koji će očistiti i izbeleti vaše zube bar za jednu nijansu.

Sastojci:

  • 1 kašika sode bikarbone
  • Prstohvat soli

Upotreba:

Pomešajte sodu bikarbonu i so, a sastojke nanesite na mokru četkicu za zube. Nežno istrljajte, a zatim isperite usta.

Za najbolje rezultate ovu pastu koristite svakog drugog dana. Kada primetite da je plak nestao, nastavite da koristite ovu smesu jednom u 7 ili 10 dana.

Soda bikarbona umiruje zube i desni, i ima antibakterijkso dejstvo na plak, a ujedno izbeljuje zube. S obzirom na to da soda bikarbona deluje kao antacid, ona reguliše pH vrednost u ustima, dok so ima antimikrobna dejstva.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter