Izvor:
20.05.2018 u 14:02
0

SPREČITE POJAVLJIVANJE NEPRIJATNIH „KRUGOVA“: Isprobajte ova 3 prirodna sredstva i vaše telo će odreagovati sjajno!

Ako su vam antiperspirati koje možemo da nađemo na tržištu i suviše agresivni, sigurno će vam se svideti prirodni dezodoransi za sprečavanje znojenja.

Evo koja tri načina će sprečiti preterano znojenje.

Limun

Nije tajna da su se dame u prošlosti veoma često oslanjali na preparate dobijene iz prirode, a u njihovoj negi lepote bio je zastupljen i limun. Osim posvetljivanja kose, žene su ga koristile za čišćenje pazušne jame upravo zato što ima snažna antimikrobna svojstva. Naravno, ne morate držati parče limuna ispod pazuha, već je dovoljno samo da ovaj deo tela premažete sokom voćke.

Puder

Iako se ne može reći da je bebi puder sasvim prirodan, ali ovaj preparat daje odlične rezultate a bićete sigurni da neće stvoriti nikakvu iritaciju. On će apsorbovati svu vlagu i ukloniti neugodne mirise.

Sirće

Slično kao kod limuna, sirćetom premažite pazuhe i primetićete kako su istog momenta iščezli svi neprijatni mirisi.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter