Izvor:
31.05.2018 u 13:12
0

MENJAJTE NAVIKE IZ KORENA: Dovoljan razlog da lice više ne brišete peškirom!

Većina žena svoje lice nakon pranja brišu peškirom, stručnjaci savetuju da prestanemo sa ovom navikom.

Stručnjaci za lepotu otkrivaju da bi trebalo da prestanete da brišete peškirom lice nakon pranja. Razlog je hidratacija.

Zadržavanjem vlage na koži možete da povećate efikasnost svakog proizvoda koji koristite nakon čišćenja lica.

Peškirom ne samo da uklanjata vlagu već otvarate mogućnost bakterijama sa peškira da izazovu pojavu manjih upala i bubuljica
Koliko god da je peškir čist, nema svrhe koristiti ga ako delite kupatilo sa vašim partnerom ili prijateljem.

Australijski stručnjak za lepotu Džoklin Petroni smatra da koža ostaje vlažna kratko vreme nakon pranja, pa da bi odmah nakon upijanja vode trebalo da nanesete svoj omiljeni proizvod na lice.

– Sastojci za negu kože će se upiti u kožu i bolje obaviti posao ako je vaša koža vlažna. Tada će se svaki preparat bolje upiti i primetićete vidljive rezultate na koži – istakla je Petroni.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter