Izvor:
20.06.2018 u 08:26
0

ČAROLIJA U KOSI: Napravite najlepšu frizuru za leto! (VIDEO)

S obzirom na to da je pletenica oduvek bila klasična frizura, ovaj stajling moći ćete da prilagodite svakoj prilici

Sa lepim vremenom i vrućinama znamo koliko duga kosa može da bude problematična i naporna. Mali broj žena uspeva da ceo dan pregura sa puštenom kosom, pogotovo ako treba da se radi nešto što podrazumeva dodatno znojenje.

Ako vam je dosadilo da po toplom vremenu nosite kosu vezanu u rep ili neurednu punđu donosimo vam predlog kako da stilizujete kosu za svaki dan, tako da bude uredna i da vam ne smeta.

S obzirom na to da je pletenica oduvek bila klasična frizura, ovaj stajling moći ćete da prilagodite svakoj prilici – od odlaska na posao, opuštenih druženja sa prijateljima do svečanih proslava (samo dodajte nekoliko šnalica ili cvetića ako želite).

Izvor: Stil
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter