Izvor:
28.06.2018 u 15:23
0

BIKINI SAMO ZA SMELE DEVOJKE: Pogledajte kupaći od koga zastaje dah! (foto)

Iz modne industrije nam ovog puta dolazi bikini, pred kojim ćete reći samo – Vau.

Leto je konačno ovde, što znači da je vreme da počnemo da se sunčamo, a sunčanje zahteva oblačenje novih bikinija. Bilo da se nalaze na plaži ili na bazenu, većina devojaka voli da bude trendi čak i kada se radi o kupaćim kostimima. Iz modne industrije nam ovog puta dolazi bikini, pred kojim ćete samo reći – Vau.

Ovog leta nam predstoji novi bikini trend, sa kojim vas odmah moramo upoznati. Zvezde obožavaju novi bikini, a mnoge od njih su fotografisane kako ga već nose na plažama. Da više ne bude zabune, reč je o kupaćem koji se naziva " Drawstring Bikini", a karakterističan je po tome što prekriva samo malu zonu prepona. Komad materijala je zakačen na tanku pertlu, koja se vezuje oko struka.

Ovaj bikini je lansiran u Velikoj Britaniji, ali prema broju fotografija na Instagramu, prodaje se širom sveta. Bikini nema puno tkanine, tako da devojke koje žele da ga nose, zaista moraju da budu hrabre.

– Ovaj dizajn ima optičku iluziju koja privlači celinu do struka, a zbog toga što će vam struk izgledati tanji i davati vam optičku iluziju da ste mršaviji. – kaže dizajner kupaćih kostima Roksen Uzureu.

Opisani kao "minimalni bikini", ovaj bikini se prodaje za 2.500 dinara po komadu.

Srbija danas
Foto: Instagram/emrata

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter