Izvor:
27.07.2018 u 06:05
0

HOROSKOP ZA 27. JUL: Rakovi imaju problema sa pažnjom, Lavovima moguće greške na poslu!

Ovan
Očekuje Vas jako zanimljiv dan. Kreativni ste i možete da se posvetite nekom hobiju. Atmosfera na poslu i u porodici je odlična i danas možete da očekujete jako uspešan dan. Moguće su nesuglasice sa prijateljima.

Bik
Volite kada ste u toku svih zbivanja. Posvetite više pažnje poslu. Ne obraćajte pažnju na priče drugih ljudi. Neka ženska osoba na poslu može da Vas nervira, pa je ignorišite.

Blizanci
Moguće je da ćete imati veće troškove nego što ste planirali. Idite na kraće putovanje ili ga barem isplanirajte. Danas je dan za opuštanje.

POVEZANE VESTI
Nedeljni horoskopMesečni horoskopGodišnji horoskop
Rak
Potpuno Vam je rasuta pažnja. Treba vam odmor, a znate koliko obaveza imate. Popodne možete da provedete sa prijateljima, prijaće Vam.

Lav
Neki planovi se nisu ostvarili, ali ne odustajte. Pazite na greške na poslu. Napeti ste i niste raspoloženi za druženje.

Devica
Danas želite da se više družite. Dobro se osećate, ali ne želite sebe i druge da opterećujete brigama. Uživajte više posle posla.

Vaga
Nemate dovoljno energije za rad, uopšte niste motivisani. Pokušajte da napravite kompromis sa drugima, jer ćete tako biti uspešniji.

Škorpija
Danas ćete imati buran radni dan, ali dajte sve od sebe da to uspe. Fokusirajte se na posao i sigurno će se isplatiti. Imate mnogo obaveza. Pod stresom ste.

Strelac
Pozitivni ste i nije Vam teško čak i drugima da pomognete. Moguće je neko putovanje, ali pazite gde ostavljate dokumenta. Isplanirajte danas šta ćete raditi za vikend.

Jarac
Vi ste danas posebno emotivni, naročito kad je reč o porodici i prijateljima. Razočarani ste pomalo u neke osobe, ali zato se danas ne poveravaje drugima, ma kakve probleme da imate. Platite račune na vreme.

Vodolija
Niste raspoloženi za komunikaciju sa drugima. Saradnici mogu da budu prilično ambiciozni, a na Vama je da izađete na kraj sa obavezama. Prilično ste napeti i danas je Mesec u Vašem znaku što doprinosi nervozi.

Ribe
Bitno Vam je da možete da se oslonite na kolege. Nađite vreme na kraju dana da se opustite i odmorite, jer ćete tako izbeći stres. Danas je dan za završavanje obaveza.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter