Izvor:
28.07.2018 u 17:57
0

IMA RAZLIKE – ŠTA POKLONITI VAGI A ŠTA LAVICI: Poklon za svaki horoskopski znak!

Odlučili ste se da dragoj osobi poklonite parfem ali od silne ponude ne znate koji bi bio savršen izbor. Rešenje potražite u astrologiji. Ukoliko svakodnevno čitate horoskop kako bi bolje upoznali sebe i svoje bližnje sigurno će vas zanimati i koji je miris ''predodređen'' za vašu prijateljicu, rođaku ili emotivnu partnerku.

Odgovarajući parfem delovaće na vašu dragu osobu i pomoći joj da pronađe ravnotežu kako bi sakrila mane i istakla vrline.

Ovan

Energične Ovnice entuzijastične su vođe koje s oduševljenjem prihvataju nove izazove do trenutka kada je sve pod kontrolom. U trenutku kada ispadnu iz ravnoteže postaju poprilično rasejane i zbog toga imaju problema s obavljenjem zadataka.

Drveni mirisi poput koji se zasnivaju na cvetnim notama zagrejani snagom vanile, pomoći će ovnicama da ostanu prizemne i fokusirane.

Bik

Ove pouzdane, senzualne i umetničke duše mogu biti i pomalo tvrdoglave. Aromatični mirisi s notama drvenog kao stvoreni su za ovaj zemljani znak. Bikice koje mirišu na te tonove lakše će rešiti svoje emocionalne probleme i otvoriti um dok im se raspoloženje ne popravi.

Blizanci

Društvene Blizančice poznate su po svojim komunikacijskim veštinama i zavidljivoj interakciji. Na glasu su kao duhovite, inteligentne i omiljene u društvu. Međutim, one ponekad vole preterivati i ogovarati. Cvetni mirisi ukrotiće ovu dvostruku ličnost i vratiti je u ravnotežu.

Rak

Brižne i emotivne, žene rakovi poprilično su osetljive, uporne i odane. Ove divne vrline mogu otići predaleko i tada Račice postaju razdražljive i zamišljene. Orijentalni mirisi savršeni su za podizanje raspoloženja i vraćaju emotivne pripadnice ovog znaka u ravnotežu kako bi se uvek prezentovale u pozitivnom svetlu.

Lav

Romantičane i optimistične Lavice vole da su u centru pažnje. Cvetni mirisi podržavaju ''princezastu'' stranu lavica kao i njihov romantični duh dok istovremeno balansiraju neke od njenih boljih karakteristika.

Devica

Za odane, pedantne, pomalo pefekcionistički nastojene Device najbolji je orijentalni miris, poput ulja tamjana. Ovo ulje je neverovatno i pomaže da se uravnoteži intenzivna priroda Devica dok im u isto vreme pomaže da se opuste.

Vaga

Intelektualnim, dragim i pre svega velikim diplomatama Vagama, u prirodi je taktiziranje sa željom da svima ugode. Žene rođene u ovome znaku beže od sukoba, a njihova opuštenost može zavarati druge i navesti ih da pomisle kako su nezainteresovane. Začinjene note poput crnog bibera odgovaraju senzualnoj strani Vaga i podižu njihovu energiju i jačaju cirkulaciju. Upravo takav miris daje dovoljnu količinu ''začina'' kako bi se postigao njihov balans.

Škorpija

Samouverene i privlačne Škorpije, omiljene u društvu i uvek glavni zabavljači, s razlogom uživaju obožavanje mnogih. Škorpijice se brzo "zapale" i stvore neprijatelje isto onoliko brzo kao i nove prijatelje.

Eterično ulje tuberoze, koje poseduje intenzivni teški egzotični cvetni miris s medenom, voćnom i čak začinskom nijansom, pa se najčešće upotrebljava u srednjim notama parfema, definitivno pristaje intenzivnosti i lepoti jedne škorpije, dok njeno smirujuće dejstvo smiruje potencijalne emocionalne ''tobogane''.

Strelac

Pouzdane, darežljive i jedinstvene žene Strelčevi su otvorene i prave avanturistkinje. Kako bi pronašle ravnotežu u svojoj ponekad preteranoj energiji i malo "umirili strasti", preporučaju im se nota mirisne trave koja se koriste u drvenim i orijentalnim mirisima.

Jarac

Odlučnost i iskrenost osnovne su osobine jedne Jarčice. Ove prirodne vođe snažne su, fokusirane i praktične osobe, ali ponekad mogu biti veoma hirovite. Mirisi koji sadrže note jasmina mogu im pomoći da se malo opuste i povežu sa svojom senzualnom stranom.

Vodolija

Istinoljubive i pravedne žene Vodolije su odlučne su ali mogu skrenuti s puta. Citrusne note eteričnog ulja gorke pomorandže u parfemima, odličan su izbor za njih jer njime postižu ravnotežu, istovremeno negujući svoju kreativnu stranu.

Ribe

Sanjive, kreativne i intuitivne Ribe otvorene su i najmaštovitije od svih znakova. Sandalovina u parfemima odličan je izbor koji će prizemljiti ove mistične žene.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter