HOROSKOP ZA 3. AVGUST: Škorpije razočaraće vas neko, Vage budite malo realne!

 

 

Riba

Čini vam se da danas sve radite u apsolutno poslednjem mogućem trenutku. Osećaj da ste na kraju snaga zbog situacija u poslovnom segmentu pratiće vas tokom celog dana. Mogući su konflikti sa ukućanima – previše ste isključivi i zahtevni. 

 

Vodolija

Nadate se da ćete uspeti da odložite neku finansijsku obavezu, jer niste uspeli da namaknete neophodna sredstva. Danas imate tendenciju da se oko svega nervirate i to mnogo više nego što je to zaista potrebno. Pokušajte da se smirite i opustite u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom. 

 

Jarac

Ako uložite sve svoje snage i energiju tokom ovog dana, privešćete kraju obaveze koje vam već dugo stoje kao kamen na glavi. Danas ste snalažljivi i možete okrenuti bilo koju situaciju u svoju korist. Osećate veliki emotivni intenzitet i strast. Dobar momenat za kontakt i susret sa voljenom osobom. 

 

Strelac

Iako smatrate da ste sve odradili kako treba, nadređeni će vam uputiti neke primedbe koje ćete vi doživeti vrlo lično. Nemojte se duriti, napravite neophodne izmene. Sa voljenom osobom pokušavate da napravite neki dogovor, ali to danas prilično teško funkcioniše. Moguće je odlaganje susreta. 

 

Škorpija

Možete biti razočarani ukoliko očekujete da danas neko ispuni svoje obećanje prema vama. Ne oslanjajte se na druge, jer je više nego izvesno da ćete „izvisiti“. Nestrpljivi ste da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači. Strasti ozbiljno počinu da vas „drmaju“. 

 

Vaga

Nikako vam ne prija što neki ljudi ne pokazuju dovoljno poštovanja prema vama. Smatrate da je njihovo ponašanje već prevršilo svaku meru i danas ćete im to jasno staviti do znanja. Skloni ste da okrivljujete emotivnog partnera za sve ono što škripi u vašem odnosu. Budite malo realniji. 

 

Devica

S jedne strane vam prija veliki broj obaveza, jer ne možete da stignete da razmišljate o nekim problemima. S druge strane pak, nikako da uspete da uhvatite malo vremena za sebe. Ako se nervirate zbog emotivne priče u kojoj ste i osećate veliku ljubomoru, pustite stvari da prespavaju. 

 

 

Lav

Sami ste krivi što ste ostavili da neke poslovne obaveze i situacije rešavate u poslednjem trenutku. Zato, nemojte da kukate i da se nervirate, već prionite na posao. Više je nego izvesno da ćete sve obaviti na vreme. Jedna osoba iz poslovnog segmenta vam na svaki način pokazuje da je vrlo zainteresovana. 

 

Rak

Velika gužva i presija na vas, ali to vam samo dodatno daje snagu da zapnete još više. Dobro ćete se snaći u nekim zapetljanim situacijama i biti ponosni na sebe kako ste isplivali iz nekih problema. Emotivno vrlo intenzivan dan. Mogućnost početka novog odnosa, zasnovanog na strastima. 

 

Blizanci

Uhvatila vas je velika nestrpljivost. Imate osećaj da se neke situacije u poslovnom segmentu nikada neće pokrenuti sa mrtve tačke. Naravno, ovo je samo u vašoj glavi – izgurajte još ovaj dan, pa makar i na mišiće. Više se posvetite odnosu sa voljenom osobom, jer zajedničko vreme može biti izuzetno. 

 

Bik

Priliv pozitivne energije će biti više nego prisutan tokom današnjeg dana i ovo vreme iskoristite da privedete kraju sve ono što vas je u prehodnom periodu kočilo i blokiralo od obaveza. Voljena osoba će biti iznenađena nekim vašim postupcima. Pokazujete veliku strast. Intenzivan kontakt.

 

Ovan

Dan pred vama je izuzetno plodonosan. Neke okolnosti su se promenile u poslovnom segmentu, situacija se ubrzala i verovatno je da danas nećete moći da „danete dušom“. Ipak, bićete više nego zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa voljenom osobom je više nego dobra. 

 

Vaga

Danas vam se mogu otvoriti neka vrata, ili vam biti ponuđena poslovna prilika kojoj ste se baš nadali. Generalno – potrebno vam je manje vremena nego inače da obavite sve ono što morate. U emotivnom segmentu – izvrsno. Kontakt sa jednom osobom se odvija baš onako kako vi želite. 

 

Izvor: Super Žena
Foto: Twitter/glurednik

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16.10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live