Izvor:
05.08.2018 u 13:31
0

DA LI MOŽETE DA POGODITE? Ovaj horoskopski znak ima najnežnije srce!

Pravi je kritičar i perfekcionista, i spoljašnost ne odgovara njenoj unutrašnjosti. Pa, ako u životu imate Devicu, dobro je znati ove stvari o njoj.

Devica ima izuzetno nežno srce, iako se ne ponaša tako. Zato radi sve što je u njenoj moći da bi se zaštitila. U javnosti izgleda jako, nedodirljivo i nezaustavljivo. Ali ako dozvoli da joj se približite, shvatićete da ne postoji drugi znak koji ima blaže srce.

Device potiskuju svoje emocije, stoga je važno pomoći im da se osjete dovoljno sigurno i pričaju o svojim problemima. I naravno, važno je da ih u potpunosti slušate.

S druge strane, Devica ne podnose mentalne igre i ne želi pretpostavke. Ako se moraju boriti da bi saznali šta mislite o njima ili osećate, smatraće da gubi vreme i najčešće otići. Takođe će misliti da ste nezreli i da se igrate sa njom. Da zadržite Devicu pored vas, morate biti iskreni i uvek govoriti istinu.

Retko koji drugi znak daje i brine se o drugima. U stvari, ako mislite da ona nameće nemoguće standarde, verujte da ona i sebi to radi. Zbog toga je važno poslušati njene savete.

Devica ima jedinstvenu moć da „nanjuši" lažove tako da je od ključnog značaja da budete iskreni sa njom.

Nikada ne uzimajte Devicu zdravo za gotovo. Njena lojalnost nema granice i ona bi ostala pored vas bez obzira na sve. Ali, ako ona smatra da je odnos jednostran, bez obzira da li je to prijateljski ili romantičan, odmah će završiti sa vama. Kada jednom ode, zapamtite da se Devica nikada ne vraća na staro.

Ukoliko imate Devicu u svom životu, bilo da je to partner ili prijatelj budite otvoreni sa njom i volite je, jer ona ima nježno srce koje će vam uzvratiti duplo.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/glurednik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter