Izvor:
28.08.2018 u 08:41
0

NAJVEĆI PRELJUBNICI HOROSKOPA: Jedni varaju iz dosadi, drugi jednostavno šire ljubav!

Neki horoskopski znakovi su neverovatno odani i monogamni, a varanje im ne bi nikad palo na pamet. Ova tri to definitivno nisu, a evo i zašto najčešće varaju:

Blizanci

Varaju iz čiste dosade

Blizanci ne vole rutinu, a ako u vezi osete da se približavaju toj kategoriji, bez problema će potražiti nešto novo kod nekog drugog.

Lav

Vara jer želi više pažnje

Koliko god pažnje davali Lavu, verovatno neće biti dovoljno. Lavovi su opsednuti idejom da se svet vrti oko njih, a ako na sekundu nisu zadovoljni količinom pažnje koju dobija, brzo će je dobiti od nekog drugog.

Škorpija

Vara jer želi da širi ljubav

Škorpije su vrlo seksualna bića i žele da šire ljubav kad god mogu, a to najčešće znači i da će je širiti među ljudima s kojima nisu u vezi.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter