Izvor:
10.09.2018 u 13:42
0

DIVLJA, KONTRADIKTORNA I DALEKA: Žena ovog horoskopskog znaka je potpuno neukrotiva!

Ona je slobodna, divlja i ništa je ne može sputati. Kroz život hoda bezbrižna i čvresto drži uzde sudbine. Nju ne možete posedovati, nju ne možete ni uklopiti. Jedinstvena je, priča za sebe, oličenje energije i pokreta. Ona je oličenje ženstvenosti i njene prirode. Voli prirodu, životinje i priroda voli nju.

To je žena Vodolija. Žena koja se kreće lagano, ali brine duboko, ona je društveni leptir i usamljeni vuk, ona je žena koja voli ljude, ali ih s druge strane nagrđuje bez razloga, ona je "ludi naučnik" i emotivni haos u jednom. Živi u svojoj glavi, ali ima najveće srce na svetu. Ona je hodajuća kontradiktornost.

Ona je divlja i tvrdoglava, snažna i nezaustavljiva. Ona je čista energija, poput munje, tornada, svetlosti. Može da se u potpunosti transformiše u deliću sekunde i ako zatreba pobegne od svega. Ako se ikada neko usudi da misli da je poseduje i drži u "kavezu", ona će se boriti za slobodu, čak i ako je to veoma teško. Žena Vodolija zna da je rođena da bude samo svoja i potpuno slobodna od bilo kakvih stega.

Nju nikada nećete moći da stavite u određeni kalup, zazire od normi ponašanja, i uglavnom ima svoja pravila po kojima igra. Odana je na mnogo nivoa i veoma ceni prošlost, a uspomene uvek čuva kao najveće dragocenosti i teško zaboravlja bilo koga.

Kada je ljubav u pitanju ona je zabavna, nesputana, voli ludo i nezaboravno, te će učiniti da svakom muškarcu pored nje život bude prava avantura. S druge strane ona će ostaviti dovoljno prostora za "disanje", ali isto tako uvek će čuvati jedan deo sebe tako da ga partner ni druge bliske osobe nikada ne spoznaju. Žena Vodolija se veoma teško zaljubljuje i potrebno joj vreme da oseti da je neko pogodan da se poveže sa njim na emotivnom nivou.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter