Izvor:
12.09.2018 u 14:36
0

KAKO DA POPRAVITE KVALITET ŽIVOTA: Vage da postanu opuštenije, Strelčevi da shvate da nisu najvažniji!

U životu dođu trenuci kada treba da se rešimo nekih stvari ili navika kako bi više uživali u bili srećniji. Ponekad treba da se rešimo stvari koje nam smetaju, dok se ponekad radi o negativnim ljudima u našoj blizini.

U svakom slučaju, kako biste bili srećniji i ispunjeniji, morate znati najpre što vas koči, a u tome vam može pomoći astrologija. Ona vm pomže pomoći da shvatite šta vam smeta u vašem životu i šta biste iz njega trebali da ukloniti, prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Ovnovi treba da se reše konstantne potrebe za promenom. Ne morate stalno rizikovati i bacati se na sledeći izazov. U redu je povremeno usporiti i ceniti ono što imate.

Bik

Bikovi treba da pročiste police na kojima se nalazi sva hrana kojoj je istekao rok, posebno ako se radi o starim začinima. Rešite se i kuhinjskih pomagala koja ne koristite. Tada ćete imati prostora za uživanje u novim stvarima.

Blizanci

Blizanci treba da se oslobode osećaja krivice kada ne završe neki od projekata koji su započeli. Radite puno toga i to je u redu, ali u redu je i kada nešto ne uspete dovršiti. Napravite listu prioriteta i nemojte se nervirati ako ne obavite nešto pri dnu liste.

Rak

Morate zaboraviti. Morate zaboraviti na sve ljude koji su vas povredili, sve što im zamerate i slično. Jednostavno, nastavite sa životom. Razmišljanje o stvarima koje su se dogodile i o tome što bi bilo kad bi bilo jednostavno nije zdravo.

Lav

Lav treba da se oslobodi potrebe da bude uvažen od drugih osoba. Pohvale su dobra stvar, ali nisu ono osnovno što vam je potrebno u životu. Cenite sebe i svoja postignuća i bez komplimenata okoline.

Devica

Device bi trebale da nauče da ne mora sve uvek biti u savršenom redu, jer su upravo zbog te potrebe često anksiozne.

Vaga

Opustite se i budite spontaniji. Treba da pokušate da donesete odluke bez vaganja svake sitnice. Pokušajte da sledite svoj instinkt.

Škorpija

Pokušajte da shvatite da ne morate baš uvek vi biti u pravu. Takav stav nije dobar ni za jedan odnos, ljubavni ili prijateljski. Zapitajte se i da li vredi da izgubite neke ljude u životu samo zato što očajnički morate biti u pravu.

Strelac

Strelčevi su uvereni da su jedino oni važni. Vi imate naviku da razmišljate najviše o sebi i svojim problemima, a ne obraćate dovoljno pažnje na druge oko vas.

Jarac

Jarčevi bi trebali da sruše barem deo zidova koje su digli oko sebe. Uvereni ste kako vas drugi žele povrediti pa ste digli zidove kako biste to sprečili. Ali problem je u tome što ste tako iz svog života udaljili i one dobre ljude.

Vodolije

Vodolije imaju naviku da kontriraju drugima bez očiglednog razloga. Ali ne morate se ponašati grozno prema ljudima samo kako biste sprečili da vas povrede i ne morate konstantno dokazivati svima da ste jaki i nezavisni.

Ribe

Ribe treba da se reše sumnji koje imaju, a koje se odnose na njih same. Ako stalno sumnjate u sebe, niste u stanju da donosite odluke i nećete biti nezavisni.

Srbija danas

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter