Izvor:
29.08.2016 u 21:17
0

NEVALJALI HOROSKOP: Ovo su vaši FETIŠI, EROGENE ZONE i OMILJENE SEKS POZE!

Ovan je osoba kojoj je prisnost veoma važna. Zato je jedna od njegovih najjačih erogenih zona – glava. On voli svaku pozu u kojoj će biti potpuno priljubljen uz svog partnera i najbrže će doći do vrhunca ako oseti ruke voljene osobe na svojoj glavi i to dok istovremeno i on nju mazi po licu.

Bikovi otkidaju na vrat. I grlo… Dakle, zna se, dubok i žestok oral i svaka poza u kojoj ima priliku da vidi dugačak izvijeni vrat svog partnera. Nemojte se čuditi ako posle seksa sa Bikom osvanete sa džinovskom šljivom na vratu – voli da vas obeleži na taj način.

Blizancima su udovi sve u seksu. Do ludila ih dovode dugačke zgodne noge, lepa ramena, ruke koje im klize po telu. Najidealnija je poza u kojoj su vam udovi što upetljaniji, da se ne zna šta je čija noga i ruka.

Rakovi su emotivci i kao takvi vole jedan od najosetljivijih delova tela – grudi. Iza njih bije zaljubljeno srce, ženske grudi hrane njihovu decu, muške su najbolji jastuk za umornu glavu… Samim tim, najsrećniji su kad tokom seksa mogu da spuste ruke na grudi i onda je ceo svet njihov.

Lavovi se slude kad vide leđa. Vrhunac je zagarantovan kad mu omogućite da tokom seksa prati pogledom vašu kičmu koja se izvija pod njegovim naletima. Pobrinuće se da što duže ostane tu, gledajući kako vam znoj klizi niz lopatice.

Devica voli stomak. Nije bitno da li je on ravan, zategnut ili kao sa renesansnih slika – bitno je da može da ga vidi, dotakne, pomazi, stisne…

Vage vole donji deo leđa. Ne zadnjicu, već baš donji deo leđa. Krsta. I najsrećnije će biti kada im ruke tu počivaju. Dakle, budite na njemu i omogućite mu da vas tako prisvoji – ludo ćete se provesti.

Škorpije su opasne i one vole ono najluđe i najvrelije – genitalije. Ako želite što pre da dođete do istovremenog vrhunca, namestite se u pozu 69 i užitak je zagarantovan.

Strelac je avanturista i biće nemirnog duha. Zato mu je u seksu potrebno da ga neko primiri i – osedla. Najviše voli kad ste na njemu i ima pogled i pristup vašim kukovima i butinama.

Jarac je naizgled hladan i neosvojiv. Ali onog trena kad vidi vaš ogoljeni ručni zglob ili kad mu pređete prstom ili jezikom preko ključne kosti – biće samo vaš.

Vodolije vole vaše potkolenice. Da li vas osvaja otpozadi ili je na vama – nije mu bitno, dokle god može da klizi rukama po vašim kolenima i potkolenicama.

Ribe su odani fetišu stopala. Ništa ga neće sludeti tako kao vaše otvorene sandale i prilika da se poigra vašim (ako može da bira) crvenim nalakiranim prstićima.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Fonsacas96

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter