Izvor:
19.09.2018 u 13:48
0

ZAVRTIĆE VAS OKO MALOG PRSTA: Horoskop otkriva kako horoskopski znaci flertuju!

Ukoliko se nađete na meti nekog od ovih astro junaka, tj ukoliko im se dopadnete, oni će koristiti razne načine da na sebe skrenu pažnju. Evo kako ćete prepoznati da li oni flertuju sa vama, a ko zna možda negde prepoznate i sebe.

Bik

Vi ste taktilna osoba koja voli da se ljubi, dodiruje i jede. Tako i zavodite, ali ne baš tim redom. Umete da kuvate, te partnera lako očarate za stolom i bez mnogo filozofije prelazite u emotivni napad. Neko voli takvu direktnost, neko ne… ali će svakako osoba koja je sa vama biti u jednoj stabilnoj vezi punoj hrane i poljubaca. Mirnoj, dok ima novca… a kad ponestane, eto i problema.

Blizanci

Vi se igrate, telefonirate, šaljete poruke i mejlove bez zadrške. Sa vama je komunikacija moguća bez kompromisa i u svako vreme. Partnera očarava vaš smisao za humor, ali bi bilo potrebno ponekad ućutati i sa reči preći na delo. Zato češće ćutite, volite, dodirujte… Vodite ljubav bez potrebe da teoretišete oko toga. U stvari, vi ste jedno veliko dete i u tome je tajna vašeg uspeha.

Devica

Delujete hladno i distancirano, pa vas nije lako zavesti, čak i kada ste i vi zainteresovani. Ono što privlači u vama jeste vaša pedantnost, ali i (kontradiktorno) otkačenost koja uvek iznenadi partnera. U suštini ste u ljubavi sjajni, ako izuzmemo konstantnu potrebu da se držite plana koji zacrtate.

Jarac

U vama se budi potreba za flertom, erotikom i emocijom i tipičan predstavnik vašeg znaka vremenom postaje vrhunska zavodnica i šarmerka. Zavodite stabilnošću, čistoćom i pouzdanošću i to su osobine koje bi trebalo negovati bez obzira na godine.

Srbija danas
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter