STROGA, DISCIPLINOVANA I MAJSTOR ZA ORGANIZACIJU: Sa ženom Devicom nema nepredvidivih situacija!

 

Do 22. septembra traje vladavina Device. Ovaj horoskopski znak, kao i ostalih 11 znakova, prate tačno određene karakteristike, na privatnom, profesionalnom i ljubavnom planu. Poznavaoci astrologije kažu da zbog njenih prednosti svako treba da ima Devicu kraj sebe.

Njena suština je analitičnost!

Osobe koje su rođene u znaku Device prepoznaćete lako po fizičkim karakteristikama. Najveći broj pripadnika ovog znaka ima okruglo lice, izražene oči i jagodice. Najčešće je Devica visoka, a ako je pobedi gojaznost, višak kilograma ima na stomaku i na rukama.

Devica u nekoliko crta:

  • element- zemlja
  • vladajuća planeta- Merkur
  • srećan broj- 6 i 4
  • omiljena boja- zelena i braon
  • srećni dani- utorak, subota i nedelja
  • cvet- neven
  • kristali- ružičasti kvarc
  • moto- ja analiziram

Device odaje i ponašanje, odmerene su i nimalo sklone ekscentričnim ispadima, kao ni ekscentričnom stilu odevanja. Rezervisane su, zatvorene, pa ponekad deluju i pomalo strogo.

To što pripadaju zemljanom znaku, čini ih konzervativnim. Ipak, iza diskretnog ponašanja, krije se velika osetljivost.

A odmerene u postupcima, nisu nimalo odmerene u pružanju pomoći drugima. Zato se za njih kaže da su najbrižniji znak zodijaka.

Ključna crta Device jeste njena analitičnost. Nijednu odluku neće donete pre nego što u obzir uzme sve detalje, pažljivo ih odmeri, svaku opciju sagleda iz milion uglova, pa tek onda donese odluku. Analitičnost je njena vrlina, jer Devica zbog svoje obazrivosti, vidi detalje koji drugima promiču. Isto tako sklonost analiziranju može lako da postane mana jer ako u nečemu Devica nema mere, to je svakako promišljanje i predomišljanje.

Neretko je prati izreka: "Od drveta ne vidi šumu" jer tolika analitičnost ume da je odvrati od preduzimanja bilo kakve akcije,  a posvećenost detaljima odvuče od suštine.

Veliki plus njene analitičnosti ispoljava se na polju porodice i prijateljstava.  Devicu morate da imate u najbližem okruženju jer daje najbolje savete i ume da reši svaki problem.

Veoma je posvećena svom zdravlju i zdravoj ishrani, kao i zdravlju bliskih ljudi. Najvažnije je da Devica saosećanje ne iskazuje samo rečima, već i delima.

Kada dođe vreme za roditeljstvo, Device se podele, pa se neke među njima savršeno snalaze u novoj ulozi, a neke zbog preterane brige opterete i sebe i decu.

Profesije za Devicu!

Devica blista u svim poslovima koji zahtevaju organizaciju, a njena metodičnost je čini pravom osobom za  medicinu. Posao u toj struci je idealan za nju. Zbog Merkura, planete koja vlada njenim znakom, a koja je planeta komunikacije, Devici astrolozi predlažu da se bavi pisanjem, pa su književnost i novinarstvo polja na kojima se dobro snalazi.

Neće pogrešiti ni ako odluči da bude učitelj, psiholog, socijalni radnik ili nutricionista.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live