DA LI STE I VI JEDAN OD NJIH?: U ovim horoskopskim znacima su rođeni genijalci!

Često su okupirani sopstvenim mislima. Njima ne smeta da budu sami jer im je njihov um odlično društvo. Jednog dana zvaće ih genijima. Proverite da li ste među pet znakova Zodijaka, koji se po astrolozima naročito ističu svojim briljantnim i filozofskim umom.

1. Vodolija

Znak koji je najviše povezan sa revolucionarnim razmišljanjem najviše voli i da filozofira. Ovaj vazdušni znak poznat je po osobinama kao što su inovativan pristup rešavanju problema i gledanju na život kroz posebne naočare. Ljudi rođeni u znaku Vodolije jesu revolucionarni i nezavisni, kreativni tipovi.

2. Škorpija

Duboko osećajan znak, Škorpija, najčešće se povezuje sa turbulentnim emocijama. Sva ova emotivna energija usmerena na intelektualna pitanja, može dati zapanjujuće rezultate. Škorpije su majstori da vide kroz iluzije, naročito kada je u pitanju društvena dinamika. Ako ste rođeni u ovom znaku, sigurno vas fasciniraju duboka filozofska pitanja.

3. Blizanci

Kao i oni rođeni u znaku Škorpije, osobe rođene u znaku Blizanaca izuzetne su u dobijanju prednosti u društvenim situacijama i dobro razumeju ljudsku dinamiku. To ih tera na dublje istraživanje osetljivih pitanja u sociologiji i politici. Blizanci koriste svoj filozofski um kako bi stvarali strategiju; oni su majstori planiranja i na njih se može računati da će doneti svež pogled na bilo koju situaciju.

4. Vaga

Iznenađujuće filozofski znak, Vaga, daje ljudima uvid u pitanja harmonije, umetnosti i estetike. Vage razmišljaju kako umetnost utiče na opšte blagostanje čoveka i sklonosti u ponašanju. Vaga će pažljivo razmišljati i o pitanjima pravde i društvenim problemima.

5. Rak

Rak je verovatno emotivno najosetljiviji znak, a ta osetljivost prirodno vodi u dublje razmišljanje o životnim pitanjima. Rakovi su u stanju da vide skrivene obrasce koji drugima mogu promaći; ako tražite obrazac usred haosa, pitajte Raka za mišljenje.

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/glasregije

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Glamur
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live