Izvor:
10.10.2018 u 17:33
0

KAKO VETAR DUVA: Žena Vaga je potpuno nepredvidiva, nametljiva, kritična, sujetna, ali to nije sve!

Ukoliko imate vagu u svojoj okolini nemojte ni pokušavati da je upoznate, one su potpuno nepredvidive. Vaga danas može da preteže na jednu, a sutra na drugu stanu. Ipak, ukoliko vam treba neko ko je kreativan, ko će vas pokrenuti u životu ili podsticati da uvek budete bolji i radite na sebi, onda je vaga pravi čovek za vas.

Ona je boginja horoskopa i može biti nepodnošljiva, nametljiva, sujetna, ali može biti i nežna i veoma brižna za druge.

Najčešće profesije: rad sa garderobom, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar
Bolesti od kojih najčešće boluje: bubrezi, endokrini sistem
Najsrećniji dan: petak
Broj: 7
Boja: svetloplava, ružičasta, nežne somotske jesenje boje, boja meda, starog zlata, mahovine – ništa drečavo, ništa upadljivo, ništa napadno
Drago kamenje: rozenkvarc,ahat, ametist

Vagi je najbitniji duhovni mir!

Ona traži duševni mir po svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svačemu ali bez da stvori jaka osećanja i nepogaziva mišljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predloži sastanak, ona ce verovatno reći "možda", bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga time u nedoumicu. Neka bude srećan što mu odmah nije rekla "ne", a neodlučujući odgovor koji je dobio signalizira da postoje pozitivne šanse za vreme udvoje.

To su lepe i elegantne žene (vladar znaka je Venera), u konstantnoj potrazi za savršenstvom harmonije: u braku, u odnosu sa decom, rodbinom, prijateljima, u uredjenju kuće, u brizi za sebe.

Uvek su elegantne!

Vage vole prefinjen klasični stil tipa Katrin Denev (Catherine Deneuve) ili Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltraw), osim ako neki senzualniji uticaj ne proizvede jednu Ritu Hejvort (Hayworth) ili direktno Brižit Bardo (Brigitte Bardot) i Moniku Beluči (Monica Bellucci).

Vaga voli prirodne materijale svilu, pamuk, lan, odnosno prirodne materijale s garancijom kvaliteta. Bira i cipele odličnog kvaliteta, ali voli najjednostavniji mogući model, tamne boje i bez ukrasa.

Traže muškarca koji je umetnik!

Više teži ka umetničkom tipu muškarca (slikar, muzičar, vajar…), ipak njen partner mora biti visoko talentovan za komplimente i izjave ljubavi i obožavanja, da bi je usrećio. Ona često sama sebe ukorava zbog toga što misli da nema dovoljno sposobnosti da zadovolji druge. U ulozi roditelja je veoma popustljiva, pa će skoro sve želje njene dece biti ispunjene. Ona je dobra majka, mada bi ponekad mogla biti malo strožija, pogotovu kada se radi o zavođenju.

Često su kontradiktorne! Danas će vam reći jedno, sutra drugo, zavisi na koju stranu vas vuče.

Vage su društvene, kooperativne, miroljubive, nametljive, umetnički nastrojene, diplomate, snobovi, dominantne, tolerantne, sujetne, poklanjaju veliku pažnju svom fizičkom izgledu, društvenom statusu, pokzuju brigu za opšte dobro, povučene su, nadmene, spore.

Vole da se predstavljaju u jednoj boji, u stvari mogu biti sasvim drugačije. Vaga može biti vrhunski diplomata i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala, njihove reakcije su potpuno nepredvidive. Želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim. Vage znaju šta je dobro a šta loše, šta se sme a šta ne sme ali se nikada ne zna kako će one postupiti.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter