Izvor:
22.10.2018 u 05:25
0

HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR: Dan odličan za uspeh na poslovnom planu, a i smeši vam se dobra zarada!

OVAN

POSAO: Danas ste skloni burnim reakcijama pa lako možete da se upustite u svađe i rasprave čak i kada za to ne postoji neka realna potreba. Manje se nervirajte a više se fokusirajte na posao.

LJUBAV: Moguće je da ne dobijate dovoljno pažnje od svog partnera i da ste na neki način zabrinuti za tok vaše veze. Pred vama je faza u kojoj će biti mnogo preispitivanja.

ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost u predelu vrata, ramena, leđa. Preporuka je da odete na masažu ili da se posavetujete sa fizijatrom oko moguće terapije koja bi vam odgovarala.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati sreće na poslovnom planu i da ćete veoma lako završiti sve svoje obaveze. Pred vama je generalno povoljan dan na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu sa voljenom osobom. Pred vama je dan u kom ćete moći zajedno da uživate. Ako ste slobodni, moguć je flert sa Škorpijom.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi. Mogući su problemi sa jetrom, sa povišenim masnoćama. Vreme je i da povedete malo više računa o navikama u ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da unosite tenziju u komunikaciji sa saradnicima a da toga niste ni svesni dovoljno. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni konfliktima na poslovnom polju.

LJUBAV: Moguće je da nemate više istu dozu emocija prema svom partneru i da na neki način priželjkujete emotivne promene. Možete da očekujete da ćete uskoro imati šansu za flert.

ZDRAVLJE: Mogući su novi problemi kada je u pitanju zdravlje. Preporuka je da u narednom periodu posetite lekara radi redovne kontrole i pregleda, za svaki slučaj.

RAK

POSAO: Takmičarski ste nastrojeni i imate potrebu da sebe i svoje sposobnosti predstavite u najboljem svetlu. Možete da očekujet da ćete uspeti da ostvarite uspeh u poslovnom svetu.

LJUBAV: Dobar je dan za promene kada je u pitanju emotivno polje. Ako budete ušli u neku novu vezu ona će biti veoma pozitivna za vas. Generalno su vam sada zvezde naklonjene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos kofeina. Mogući su problemi sa ubrzanim lupanjem srca ali generalno sa kardiovaskularnim sistemom. Potrudite se da svoju terapiju uzimate na vreme.

LAV

POSAO: Uspećete da ispravite greške koje ste ranije pravili i da dokažete da znate da radite svoj posao odlično… možete da očekujete da će vam današnji dan biti jako povoljan.

LJUBAV: Moguće je da će neka treća osoba pokušati da se umeša u vaš odnos sa voljenom osobom, što vam stvara dodatne probleme. Ukoliko ste u tajnoj vezi, dolazi do indiskrecije.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe bi mogle da vas muče u narednom periodu. Povedite računa o mogućim problemima sa donjim delom leđa, kao i sa očima, glavom, sinusima.

DEVICA

POSAO: Imate želju da napredujete i spremni ste da se maksimalno posvetite svojim obavezama kako bi to i ostvarili. Ništa vam ne može stati na put kada ste dovoljno odlučni.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Postoji neka tenzija između vas dvoje. Spremni ste na kompromis ako vidite dobru volju druge strane.

ZDRAVLJE: Mučnina vam stvara manje tegobe. Moguće je da vam ne prija režim ishrane koji sprovodite i da vam to svara neke veće tegobe na ovom polju.

VAGA

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna situacija kada je u pitanju polje posla i finansija. Pred vama je šansa da ostvarite pomak. Uzdajte se u svoje odluke i intuiciju koja je jaka.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiva komunikacija sa osobom sa kojom ćete uskoro moći da ostvarite ljubavnu vezu. Pred vama je povoljan period za stabilizaciju emocija.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije! Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno povoljan na svim poljima i da nećete imati probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom vezanim za nekretnine, očekuje vas veoma povoljan dan za zaradu. Možete da se nadate da ćete uspeti da realizujete neki važan projekat.

LJUBAV: Veoma ste srećni i cenite ono što imate sa svojim partnerom dobro se osećate i imate poverenja u njega. Pred vama je pozitivan dan. Ako ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete nove smetnje na ovom polju. Dan je povoljan za to da se posvetite sebi i svojim potrebama. Budite sa ljudima koje volite.

STRELAC

POSAO: Nudi vam se prilika za putovanje na kom biste mogli da ostvarite neki vid poslovnog unapređenja ili dodatne edukacije. Spremni ste za nove poduhvate na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete u svom bliskom okruženju ali još nemate vezu sa njom. Moguće je da ćete u narednom periodu napraviti prvi korak ka njoj.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pluća su vam prikazana kao jedna od najslabijih tačaka i po tom pitanju treba da budete veoma oprezni.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter