Izvor:
23.10.2018 u 05:30
0

HOROSKOP ZA 23. OKTOBAR: Lavove očekuje odlična poslovna prilika, Bikove romantična atmosfera u ljubavi!

OVAN

POSAO: Brzopleto reagujete i to vam može doneti neke nove komplikacije na polju posla. Pazite da u nekim stvarima ne preterate. Potrudite se da zadržite smirenost u svakoj situaciji.

LJUBAV: Spremni ste za velike promene na ovom polju! Čekate da vam se desi neko novo značajno poznanstvo. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u ljubavi.

ZDRAVLJE: Problemi vam dolaze zbog umora. Potrudite se da svakodnevno izdvojite više vremena kako biste mogli da se naspavate. Nemojte da se forsirate previše.

BIK

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete veoma lako završiti svoje poslove. Imaćete mnogo slobodnog vremena. Možete da očekujete opuštenu atmosferu na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas romantična atmosfera sa voljenom osobom pored koje se osećate sigurno i srećno. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašoj vezi i ostvarenju kompromisa.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija i opuštanje. Zdravlje vam je generalno dobro ali biste trebali da se potrudite da nađete neki način da se oslobodite stresa.

BLIZANCI

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete moći da sklopite nova poznanstva koja će vam biti važna za poslovno polje. Vi ste veoma komunikativni i imate jake pregovaračke sposobnosti.

LJUBAV: Opušteni ste i nekako spontano dolazite do zbližavanja sa jednom šarmantnom osobom. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za probleme. Dobro se osećate u svojoj koži i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete pozitivne okolnosti danas.

RAK

POSAO: Taman ste pomislili da ste završili veliki deo posla, a nove obaveze su vam iskočile. Moguće je da ste preopterećeni i da ne vidite izlaz iz situacije u kojoj se nalazite.

LJUBAV: Otvoreni ste u komunikaciji sa voljenom osobom i nije vam problem da joj sve kažete sasvim iskreno. Ako ste slobodni, niste spremni za početak nove veze iako ima ponuda.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Moguće je da ćete imati probleme vezane za karijes. Vreme je za redovni stomatološku kontrolu. Nemojte da zanemarujete zdravlje svojih zuba.

LAV

POSAO: Dolazi vam prilika da pokažete da ste motivisani na pravi način i da ste spremni da se posvetite svom poslu. Pred vama je važan zadatak od kojeg mnogo toga zavisi.

LJUBAV: Iako niste sasvim zadovoljni situacijom koju imate sa voljenom osobom verujete da se stvari mogu popraviti. Spremni ste da se posvetite vašoj vezi do maksimima.

ZDRAVLJE: Nađite dovoljno vremena za rekreaciju. Važno je da nađete neki način kako biste mogli da se oslobodite negativne energije i stresa koja se ipak gomila u vama.

DEVICA

POSAO: Promene koje vas očekuju na poslovnom planu mogu da budu veoma dobre za vas- iako se tome ne nadate. Potrudite se da pokažete svoju prilagodljivu stranu.

LJUBAV: Iako pokušavate da prikrijete neke nesigurnosti koje imate, one ipak izlaze na videlo u komunikaciji sa vašim partnerom. Spremite se za suočavanje sa istinom koje dolazi iskreno.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući kod vas, kao i tegobe sa cirkulacijom. Ukoliko smatrate da postoje veće smetnje obavezno se javite vašem lekaru.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za rešavanje bilo kakve papirologije ili administracije. Možete da očekujete uspeh u svim poslovima koji su na bilo koji način povezani sa papirima.

LJUBAV: Lako osvajate osobu koja vam se dopada i srećni ste jer vidite da vam ona uzvraća istu dozu emocija i entuzijazma. Možete da se nadate jednoj lepoj i pozitivnoj vezi.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema na ovom polju. Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete se osećati sasvim dobro. Posvetite se tome da iskoristite ovaj povoljan dan.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko radite dva posla, sada ćete verovatno odabrati samo jedan. Rešili ste da se manje naprežete i da se pored posla posvetite i nekim drugim prioritetima koje imate.

LJUBAV: Moguće je da vam nedostaje malo samopouzdanja i odlučnosti kako biste mogli da priđete osobi koja vam se dopada. Za sada niste sigurni da li postoje obostrane emocije.

ZDRAVLJE: Dolazi do poboljšanja na ovom polju. Možete da očekujete da ćete se sada lakše oporaviti i da ćete uspeti da rešite neki problem koji ste imali u prošlosti.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas opušten dan tokom kog nećete mnogo razmišljati o poslu. Pred vama je prilika da se malo odmorite. Potrudite se da se posvetite drugim stvarima koje su vam važne.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma zanimljivim dešavanjima sa osobom sa kojom ste već ušli u neki vid veze. Postepeno se zbližavate sve više i više i osećate da se javlja iskrena ljubav.

ZDRAVLJE: Odlično stanje vas očekuje kada je u pitanju zdravlje. Ne biste trebali da imate probleme na ovom polju. Veoma ste energični i prija vam fizička aktivnost.

JARAC

POSAO: Ukoliko planirate da pokrenete neki novi posao, možete da očekujete veoma pozitivan dan! Pred vama su povoljni uticaji za polje karijere i finansija takođe.

LJUBAV: Kroz opuštenu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada dolazite do prilike da se bolje upoznate i zbližite još više. Možete da očekujete pozitivne ljubavne preokrete.

ZDRAVLJE: Uspešno ste regulisali telesnu težinu. Osećate se dobro u svojoj koži i imate pozitivan stav o svemu. Možete da očekujete generalno jako dobar dan.

VODOLIJA

POSAO: Pokrenućete pozitivne promene koje vam na ovom planu mogu biti veoma značajne u budućnosti. Možete da očekujete dan u kojem se dosta pozitivnih stvari pokreće kod vas.

LJUBAV: Uživaćete pored voljene osobe sa kojom delite veoma pozitivnu energiju. Moguće je da vas spajaju i ljubav i strasti i prijateljstvo. Imate sve ono što ste oduvek želeli.

ZDRAVLJE: Prolazna vrtoglavica bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Nemojte da se forsirate i da se naprežete previše. Posvetite se sebi i svojim potrebama.

RIBE

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena, pa ćete ovaj dan iskoristiti za neki hobi. Nećete se previše baviti poslom. Možete da očekujete da ćete uspeti i da se malo odmorite.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja možda nije istog porekla kao i vi ili ne živi u istom mestu. Spremni ste da uđete u vezu na daljinu ako osećate dovoljno jake i duboke emocije.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično i nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete jako pozitivan dan tokom kojeg ćete biti na svim poljima sasvim stabilni i zadovoljni.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter