Izvor:
30.10.2018 u 06:28
0

HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR: Devicu partneru dokazuju ljubav, Bikovi napreduju na poslu!

OVAN

POSAO: Niste preterano zainteresovani za posao danas i okrećete se nekim drugim stvarima. Moguće je da vam je potreban odmor i da ćete radije da se distancirate i uzmete slobodan dan.

LJUBAV: Voljena osoba vam deluje nezadovoljno i preterano zahtevno, imate utisak da nikada ne možete sasvim da joj udovoljite. Moguće je da razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Muči vas želudačna kiselina. Pred vama je dan u kojem možete da imate više problema vezanih za probavni sistem. Potrudite se da više pazite na svoju ishranu.

BIK

POSAO: Možete da očekujete novu priliku da se dokažete na poslovnom planu. Pred vama je šansa da svi vide vaše sposobnosti. Važno je da i vi dovoljno verujete u sebe.

LJUBAV: Smeta vam ponašanje vašeg partnera i ulazite u konflikte. Moguće je da se tokom današnjeg dana nećete dobro slagati sa njim. Oboje imate svoje tvrdoglave stavove i ne popuštate.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi bi mogli da vam stvaraju probleme. Podložni ste prehladi, virusima, gripu i tome sl. Potrudite se da povedete više računa o zdravlju i da jačate imunitet.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji zahteva veliku disciplinu i posvećenost, možete da računate na veoma povoljan dan. Spremni ste da pokažete svoj maksimum i da zablistate na ovom polju.

LJUBAV: Osoba koja vam se udvara vam ne ostavlja utisak nekog pouzdanog. Čini vam se da vi za nju niste posebni već da ste samo jedan u nizu… Možda bi bilo bolje da se okrenete novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivim očima su naglašeni kod vas. Ako ptimetite neke veće simptome obavezno se posavetujte sa oftamologom. Pred vama je promenljiv period.

RAK

POSAO: Povoljan je dan za osmišljavanje poslovne taktike koje ćete se pridržavati u budućnosti. Važno je da na ovom polju pokažete da umete da budete istrajni, dosledni i postojani.

LJUBAV: Ne znate kako da reagujete u situaciji u kojoj se vaš partner prema vama ponaša drugačije nego inače. Niste navikli na drskost. Moguće je da vas očekuju veće svađe.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma kako biste potpomogli bolji rad svog nervnog sistema. Takođe, izbegavajte stresne okolnosti i potrudite se da budete dovoljno aktivni.

LAV

POSAO: Spremni ste da pokažete da želite da napredujete i da su vaše ambicije velike. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku od strane neke važne osobe od autoriteta.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete biti u centru pažnje. Lako ćete sklapati nova poznanstva i imati brojne prilike za flert. Možete da očekujete da ćete se lako upustiti i u novu vezu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kožom su mogući. Prate vas iritacije, osećaj suvoće, pucanje i tome sl. Kada budet našli vremena idite na pregled kod dermatologa za svaki slučaj.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete uspešan dan na poslovnom planu. Osetićete veliko zadovoljstvo zbog svojih dostignuća. Želite svima da pokažete svoj rad i uspeh jer ste dogurali daleko.

LJUBAV: Uradićete sve što možete kako bi pokazali koliko volite svog partnera. Važno vam je da vas on shvati ozbiljno. Ako ste slobodni, možete da očekujete priliku za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Javite se lekaru radi kontrole. Moguće je da će vam se u narednom periodu pojaviti neki novi, neočekivani problemi sa zdravljem. Prevencija je kod vas jako važna.

VAGA

POSAO: Sklapanje novog poslovnog ugovora vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnom ishodu događaja. Sve ukazuje na to da ćete uspeti da ostvarite značajan uspeh na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete veoma pozitivnu priliku za neko novo poznanstvo i vezu! Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite emotivne želje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem. Odličan vam je današnji dan i potrudite se da ga maksimalno iskoristite.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza ali vam ništa ne pada teško. Posvećeni ste svom poslu i imate dobru organizaciju. Možete da očekujete da ćete do kraja dana sve uspeti da rešite.

LJUBAV: Emotivna situacija vam je generalno dobra. Volite svog partnera, a povremene konflikte koje imate smatrate normalnim. Možete da očekujete priliku da stvari izbalansirate.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Pred vama je faza u kojoj možete postazi skloni padu imuniteta i generalno može da se desi da dođe do nekih virusnih infekcija i tome sl.

STRELAC

POSAO: Kroz srećne okolnosti ostvarujete pomake na poslovnom planu. Možete da očekujete generalno dobar dan. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas kako bi poslove obavili.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi iako je možda sada ne očekujete. Možete da se nadate veoma pozitivnoj situaciji na ovom planu. Pred vama su pozitivni preokreti.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se veća fizička aktivnost. Pred vama je period u kojem će vam jako prijati da se vratite u što bolju formu i da budete što aktivniji. Posvetite se sportu.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana napraviti veliki pomak u svojoj karijeri. Pred vama je period u kojem će se kockice sklopiti samo u vašu korist.

LJUBAV: Imate poverenje u voljenu osobu i lepo se slažete sa njom. Uživaćete u danu koji će biti ispunjen ljubavlju i nežnostima. Ako ste slobodni, moguće je novo lepo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Probleme sa zdravljem tokom ovog dana nemate i ne treba da očekujete. Posvetite se ljudima koje volite i uživajte u lepom danu.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas uspeh na putovanju koje ste isplanirali. Možete da očekujete srećne okolnosti na poslovnom planu. Pred vama je povoljan period za nove poslove i saradnje.

LJUBAV: Otvoreni ste u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i ona vam uzvraća istim pristupom. Možete da se nadate da će vaš odnos postepeno napredovati do prave ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom grlu. Moguće je da ćete imati probleme sa bolnim stanjima, upalama i tome sl. Posetite lekara ako se javi i visoka temperatura.

RIBE

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca. Može se reći da ste generalno zadovoljni stanjem na ovom polju i da nemate veće probleme. Sve protiče onako kako ste očekivali.

LJUBAV: Osećate se sigurno pored svog partnera. Moguće je da imate velike zajedničke planove za budućnost. Očekuje vas povoljna faza za sklapanje braka i zajednice.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni gojenju i da ćete imati probleme sa viškom masnoća. Važno je da se disciplinujete na vreme.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter