Izvor:
10.11.2018 u 15:01
0

HOROSKOP OTKRIVA: Ovom znaku u život se vraća pozitivna energija i ljubav!

Drage Device, danas ćete provesti divan dan sa partnerom. Pokušaćete zajedno da napravite neke zanimljive promene u vašem odnosu, ali ovo će definitivno biti dan za razmenjivanje nežnosti, iskrene emocije i slatke poljupce. Očekuje vas divno romantično veče kod kuće, samo vi i on… Neka ljubav nastavi da cveta.

Usamljene Device imaju neverovatan šarm, odbacuju strahove i lako zavode. Moguće je da ćete upoznati zanimljivog stranca koji će vam se baš dopasti. Pomislićete da je vaša ljubav nemoguća, ali jedan poziv na kraju dana pozitivno će vas iznenaditi. Vaše poslovne sposobnosti će napokon doneti dobru priliku, pa ćete na kraju radnog dana uspostaviti na poslu dogovor koji u budućnosti može doneti veću zaradu. Jupiter poručuje da budete strpljivi. Možda čekanje na nagradu nije lako, ali svakako će se isplatiti.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter