HOROSKOP ZA 4.JANUAR: Ovnovi su danas domišljati i lepršavi, Bikove očekuje revolucionarno iskustvo!

Ovan

Danas ste veoma domišljati i lepršavi, za šta se postarala astralna energija. Ukoliko idete na jedan poseban sastanak ili možda na zabavu, sve što treba da uradite je da se ogrnete svojom nepreglednom mudrošću, onom koja reflektuje vaš jedinstveni pogled na svet, život i ljubav. Nemojte pokušavati da budete kao svi, jer ste divni upravo onakvi kakvi jeste.

Bik

Partner (trenutni ili potencijalni) danas bi mogao, pod uticajem astralne energije, da vas odvede na jedno sasvim novo i drugačije mesto. Neće to biti samo jedno revolucionarno iskustvo, već može dodatno rasplamsati strast između vas, koja je malo zagasla u zadnje vreme. Uživajte u čarima današnjeg dana.

Blizanac

Možda mislite da idete na jedan sasvim običan sastanak večeras, ali zvezde su vam pripremile sve samo ne obično veče. Verovatno da neće biti naročito strastan sastanak i svakako da ga nećete moći opisati kao romantičan, ali će definitivno biti intrigantan toliko da ćete poželeti da se veče nikad ne završi.

Rak

Zvezde će vas danas svakako obdariti sjajnom komunikacijom kako biste ubedili osobu koja vam se sviđa da je izuzetno cenite. Možda ste se do danas osećali kao da vam je jezik vezan, ali odjednom ćete uvideti kako reči same klize iz vaših usta uz pažnju osobe kojoj se obraćate. Bićete u stanju da raspravljate o bilo čemu sa žarom, samopouzdanjem i smislom za humor.

Lav

Izgleda da danas nikako ne možete pogrešiti sa zvezdama na vašoj strani. Bilo da idete na neki sastanak ili društveni događaj bićete veoma uspešni i u centru pažnje. Zbog vašeg samopouzdanja, moguće je da će vas privući jedna osoba koja takođe želi sa vama da stupi u kontakt. Trenutno nemate šta da izgubite. Samo napred.

Devica

Pod uticajem današnje astralne energije moguće je da poželite da svoj ljubavni život podignete na viši nivo, počevši od duhovnog nasleđa – časova meditacije ili joge. To će vam pružiti neverovatan osećaj, van svakodnevne rutine – nešto kao mali odmor. Ukoliko imate partnera pođite zajedno. Svakako ćete oboje biti veoma zadovoljni, a prijaće vašoj vezi.

Vaga

Današnja blistava astralna energija ohrabruje sva grupna dešavanja i aktivnosti. Ukoliko ste već zadovoljni u vezi, onda ćete upoznati sjajne ljude koji će imati odličan uticaj na vašu vezu. Ukoliko tražite ljubav, onda je sve što treba da uradite da započnete konverzaciju sa onim ko vam se sviđa i videćete šta će se zatim desiti. Mogli biste se prijatno iznenaditi!

Škorpija

Sa današnjim aspektima svakako očekujte da proširite svoje vidike. Možete započeti interesantan razgovor usred biblioteke ili knjižare dok tražite poslednji bestseler. Ali razgovor će se nastaviti na vaše iznenađenje. Može potrajati i pre nego što budete svesni, bićete u vezi!

Strelac

Jedan sastanak danas mogao bi biti daleko više nego što ste mogli zamisliti. Trenutna astralna energija ruši barijere koje su postojale među vama (bilo da je u pitanju trenutni ili potencijalni partner). Možda ste se zbog toga ranije ustručavali da započnete razgovor, ali danas to neće biti slučaj. Hvala nebesima, pokrenuli ste se!

Jarac

Jedan sastanak danas mogao bi biti daleko više nego što ste mogli zamisliti. Trenutna astralna energija ruši barijere koje su postojale među vama (bilo da je u pitanju trenutni ili potencijalni partner). Možda ste se zbog toga ranije ustručavali da započnete razgovor, ali danas to neće biti slučaj. Hvala nebesima, pokrenuli ste se!

Vodolija

Ukoliko danas poželite da ostavite značajan uticaj na partnera (trenutnog ili potencijalnog), onda nemojte nastavljati sa raspravom od pre nekog dana. Trenutna astralna energija ohrabruje vas da pronađete nov način i pristup partneru, kako biste ostvarili ono što želite. Ali ne brinite – odgovor će srećom stići vrlo brzo!

Riba

Zvezde su vam za danas pripremile mnoga iznenađenja. Ukoliko idete na sastanak večeras onda očekujte sasvim drugačije, jedinstveno i originalno veče. Ne, on-ona nije vanzemaljac sa druge planete, samo jedno toplo ljudsko biće čija harizma zrači. Svakako je to nešto što izuzetno cenite i treba da prigrlite taj osećaj. Samo napred i zabavite se.

 

 

 

Izvor: horoskopius.com
Foto: Twitter/glasregije

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live