Izvor:
15.01.2019 u 06:34
0

HOROSKOP ZA 15. JANUAR: Ribe se osećaju sjajno, Rakovi pasivni i bez energije!

Ovan

Popričajte sa partnerom o problemima koje imate u vezi. Ne odlažite razgovor. Završite šta ste započeli na poslu, a priliv novca će biti svakako dobar. Bićete zadovoljni na kraju dana.

Bik

Potrudite se da ne donosite odluke nepromišljeno u vezi sa poslom. Budite staloženi. Posavetujte se sa nekom osobom u koju imate poverenje oko svega.

Blizanci

Pomalo ste pasivni i nemate dovoljno energije. Potrebna Vam je motivacija. Provedite neko vreme odmarajući se.

Rak

Ako ste u vezi, nema promena, sve je kako treba. Romantični ste. Sve na poslu ide kako ste isplanirali. Nemojte samo da radite baš sve sami, ako možete uz tuđu pomoć. Budite skloni saradnji.

Lav

Razmislite o uvođenju novina u posao. To može biti baš dobro za Vas. Moguća je glavobolja zbog previše stresa.

Devica

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju, nego slušajte sebe. Razmislite pre nego što donesete neke odluke u vezi sa poslom. Moguća je pomoć neke ženske osobe u vezi sa poslom.

Vaga

Od Vas zavisi kakvo će biti stanje u vezi. Ne nervirajte se oko posla. Ako ste slobodni, možete se videti sa osobom koja Vam se dopada neko vreme.

Škorpija

Danas je dobar dan za nove dogovore. Partner Vam može biti od pomoći. Moguća je glavobolja.

Strelac

Pomalo ste rasejani. Ne biste danas radili ništa, ali se fokusirajte na prioritete, nemojte biti neozbiljni. Nemojte da se preforsirate.

Jarac

Partner je prilično osetljiv, pa nemojte da ga nervirate. Možete se videti sa prijateljima. Danas je dan za bavljenje hobijima.

Vodolija

Skloni ste flertu. Možete upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Imate dosta posla i trebalo bi da se bolje organizujete.

Ribe

Sjajno se osećate. Provedite više vremena sa bliskim osobama. Dobra komunikacija sa svima Vam omogućava uspeh.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter