Izvor:
16.01.2019 u 07:21
0

HOROSKOP ZA 16. JANUAR: Rakovi će danas upoznati potencijalnog partnera, Devicama su naglašene emocije a Jarac treba da izbegava konflikte

Ovan

Vaše voljeno biće će biti u prilično negativnom raspoloženju i neće želeti da sa vama podeli razlog svog nespokojstva. Ne pokušavajte da insistirate na tome da vam se poveri. U pitanju je neko lično nezadovoljstvo koje nema veze sa vašim odnosom. Napravite distancu i dajte mu vremena da se sabere.

Bik

Da li poslednjih dana osećate priličan fizički zamor iako ne posećujete fitnes centre? Ukoliko je tako, obavezno danas nađite vremena za opuštanje, iako smatrate da vam obaveze to neće dozvoliti. Posvetite se jogi, tai čiju, meditaciji, bilo čemu što će vam pomoći da uspostavite idealnu ravnotežu duha i tela.

Blizanci

Cilj koji je trebalo danas da dosegnete, izmaći će vam iz ruku. Vi tu ništa ne možete da učinite, osim da se saberete, sakupite energiju i nastavite dalje. Pokušajte da sledeći put bolje odredite prioritete, ali i da procenite na koga se možete osloniti. Čovek se uči dok je živ. Pokušajte da se ne opterećujete previše.

Rak

Danas biste mogli da upoznate jednu prilično interesantnu osobu. Ona ili on će u bliskoj budućnosti odigrati važnu ulogu u vašem zivotu. Najverovatnije ćete shvatiti da delite strasti za mnogo istih stvari. Ispostaviće se da ce ova osoba postati vaš dobar prijatelj ili ljubavnik. Dozvolite vremenu da učini svoje.

Lav

Da li postoji neka stvar kojom ste opsednuti u poslednje vreme, a koju ne želite da podelite sa drugima? Nešto čudno se dešava u vašem komšiluku što vam okupira pažnju. Šta god da je u pitanju, naumili ste da otkrijete istinu. Ne navaljujte sa pitanjima, niti u to uplićite druge ljude. Moracćte sami da rešavate sve.

Devica

Različiti intelektuaini i humanitarni projekti koje danas budete čitali, mogli bi da utiču na to da se izmeni vaš sistem vrednosti. To nije dobro. Budite ono što jeste. Nisu svi stvoreni za iste stvari, ma šta da je u pitanju. Najbolje je da se držite onoga što vam najbolje ide od ruke. Emocije su danas veoma naglašene.

Vaga

Privremena udaljenost od emocionalnog partnera mogla bi da vas baci u prilično sumorno raspoloženje. Pozelećete da se utešite u društvu prijatelja, ali i će i oni uglavnom biti zauzeti. Pazite da potpuno ne izgubite glavu i postanete negativni i besni. Morate biti sigurniji u sebe i naći neku zanimaciju.

Škorpija

Ljudi i situacije vam ne idu danas u korist. Sve će vam biti kao izazov za raspravu i nećete biti zadovoljni ničim. Pokušajte da usporite malo i ne napravite problem bez potrebe. Nije problem u njima, nego u vama. Opistite se malo i nemojte negativno razmišljati. Sutra će biti bolje. Poboljšajte svoju kondiciju.

Strelac

Vi ste neko ko generalno izbegava politiku, ali danas ćete morati da joj se posvetite kako biste pomogli nekom prijatelju. Pročitajte novine, pogledajte vesti ili se u nekoj stranci raspitajte o trenutnoj situaciji, kako biste mu bili od koristi. Videćete da to može biti i interesantno. Emocije danas uspešno sakrivate.

Jarac

Ako želite da napravite neke promene u svojoj kući i porodici, moraćete tome posvetiti puno vremena. Idite u kupovinu, razgovarajte sa nekim ko je u problemu, pospremite ostavu ili napravite večeru svojim bližnjima. Iako ovo zahteva vreme, napraviće vam veliki užitak. Nemojte burno reagovati na provokacije.

Vodolija

Da li ste upoznati sa svim izlozima u gradu? Vi trazite neki predmet već dugo, a nikako ne uspevate da ga pronađete. To što tražite se nalazi tamo gde niste ni pogledali. Idite na pijacu ili neku povoljnu radnju, jer ne znači da u je skupim i markiranim buticima sve najbolje i najkvalitetnije. Iznenadićete se uspehom!

Ribe

Ukoliko ste već izgubili nadu da ćete pronaci jednu zagubljenu stvar, danas biste se mogli pozitivno iznenaditi. Najbolje bi bilo da čim se probudite sakupite poslednji atom dobre volje i krenete u potragu. Pokušajte da dan provedete družeci se sa dragim ljudima. Nađite vremena da porazgovarate o svemu.

Izvor:Astrosavet
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter