OTKRIVAMO KOJA SU TO TRI NAJINTELIGENTNIJA ZNAKA: Da li ste među njima?

 

Inteligencija je mentalna karakteristika koja se odnosi na sposobnost učenja i prilagodbe na nove situacije.

Takođe podrazumeva razumevanje i korištenje apstraktnih pojmova kao i prethodnog znanja u novoj okolini. Često je za nečiji uspeh u životu odgovornija emotivna inteligencija od samog koeficijenta koji se meri na testiranjima, no s obzirom na upravo tu, merenu inteligenciju.

Ovo su tri najinteligentnija znaka:

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligenti, što objašnjava kako je među njima velik broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i pristupa problemima te veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja. Ali im to koristi samo ako su sposobni posvetiti se nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje te nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

 

Kurir
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije žurka