Izvor:
01.02.2019 u 08:19
0

HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR: Device zabrinute za finansije, Vodolije maštaju o putovanju!

Ovan

Danas ste prilično strastveni i osećate se dobro. Dajte sve od sebe da odete na neko novo mesto, upoznate nove ljude. Samo je bitno da ne budete statični danas. Bavite se sportom, ako imate vremena.

Bik

Okrenuti ste poslu i poslovnim zbivanjima. Muče Vas sitnice koje su ipak prepreke da završite obaveze. Nemojte da reagujete previše naglo i ne ulazite u rasprave iako ste napeti.

Blizanci

Ako ste zauzeti, bićete zadovoljni svojim ljubavnim životom. Ako ste slobodni, prijaće Vam nečija pažnja, a možda i pristanete na izlazak. Nemojte da razmišljate previše o planovima za neki drugi dan, nego se fokusirajte na ono što radite danas.

Rak

Danas su Vam najbitnija dešavanja u porodici. Više Vam prija boravak kod kuće nego napolju. Možete se popodne videti sa prijateljima. Ovo je jedan od dana kada je najbitnije da se održi mir.

Lav

Previše kontakata danas možete ostvariti. Nemojte da budete pasivni. Osećaćete se iscrpljeno na kraju dana, ali ćete sigurno biti uspešni na kraju. Budite ambiciozniji.

Devica

Jako ste zabrinuti za svoje finansije. Dajte sve od sebe da sve uradite kako treba na poslu, pa možete da očekujete i bonus ili neki nov honorarni posao. Bitno je da napravite plan za naredni period, to će Vas smiriti i imaćete bolji raspored rada.

Vaga

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi ljudi pričaju o Vama, zadržite dobro raspoloženje. Potrebna Vam je podrška partnera, da ne biste bili toliko napeti. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.

Škorpija

Danas ste prilično negativni. Zapamtite da niko nije dužan da trpi Vaše neraspoloženje. Poštujte kolege, ne ulazite u rasprave, ostavite bitne odluke za neki drugi dan.

Strelac

Dobijate komplimente sa svih strana danas. Strastveni ste, skloni flertu i privlačni. Drugi će uživati u Vašem društvu, a na poslu možete očekivati samo dobre vesti.

Jarac

Imate utisak da nešto nije u redu u vezi u kojoj ste, pa bi bilo dobro da ne odlažete razgovor sa partnerom. Slobodni, ne želite da menjate status veze. Posvetite se poslu danas jer Vas očekuju dobri rezultati.

Vodolija

Danas biste najradije negde otputovali, ne radi Vam se ništa što je bitno i ozbiljno. Zadovoljavate se malim znacima pažnje, pa Vam odgovara i flert. Ako ste zauzeti, pogledajte neki film sa partnerom. Prijaće Vam malo romantike.

Ribe

Ne osećate se dobro. Niste sigurni da je u vašoj vezi sve kako treba. Popričajte sa partnerom o bilo čemu što Vas muči. Ako ste slobodni, možda ćete ostvariti bolji kontakt sa osobom koja Vam se dopada odavno.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter