NEUSPEŠNE LJUBAVNE KOMBINACIJE: Horoskopski znakovi sa kojima nemate budućnost!

 

 

 

 

Horoskopske kombinacije koje, nažalost, baš nikada neće funkcionisati...

 

Ovan nikako sa Jarcem 

Ovnovi krše pravila, Jarci ih postavljaju. Kako mislite da to uspe? Jedino u čemu se slažete je posao – oboje žudite za uspehom, ali kada je u pitanju spontanost, koja je najvažnija za kvalitetnu vezu, jednostavno ne funkcionišete. 

Bik nikako sa Vodolijom 

To što delite zajednička interesovanja prema šampanjcu i francuskim čokoladicama ne znači da ćete se slagati na svim životnim poljima, a posebno ne onim najvažnijim. Vodolija je hodajući paradoks logike i inata, a Bik je preveliki uživalac rutine za ovako živahne duše. 

Blizanac nikako sa Škrpijom 

Da, seksualne igrice ova dva znaka su više nego zabavne, ali hajde da se uozbiljimo. Osim igre ispod čaršava vi zapravo nemate ništa zajednčko. Zapravo, vama dvoma je strašno teško da se bilo šta dogovorite. Vi ste mislili da je ovo sjajan flert, pa kao 'ajde da vidim šta će se desiti', a Škorpija zahteva eksluzivnost i vernost pre prvog poljupca koju vi niste spremni da mu date. 

Rak nikako sa Strelcem 

Divlji Strelac uleće u život Raka poput tornada i nekada vam je takva energija više nego potrebna. Ali, ubrzo Rak postaje anksiozan u društvu Strelca. Rak je osetljiva duša kojoj šale jednog Strelca neće uvek biti tako smešne, zatim nikada nećete razumeti Strelčevo nemanje potrebe za stvaranjem porodice i smirivanjem. 

Lav nikako sa Ribama 

Sanjive Ribe privlače egocentričnog Lava. Zajedno dostižu visine čuvenog sedmog neba, ali ubrzo tresnu o zemlju nikad jače. Promene raspoloženja jedne Ribe nikako neće prijati Lavu. Zašto? Pa, kada Riba upadne u jednu od svojih minus faza, Lav neće moći da se pomiri sa tim da zaista postoji neko ko ignoriše njegove poruke i uopšte postojanje. 

Devica nikako sa Vagom 

Prvih par sastanaka će biti prava magija! Ako ih uopšte dogovorite. Devica voli preciznost i tačnost, a Vaga je u fazonu „zvaću te... nekad“. Pre nego što se opustite vi morate da znate da vaša veza ide negde, a Vage jedva mogu za večeru da se dogovore. Takođe, odbijaju da se brzo obavežu nekoj osobi. Devica za to nema strpljenja. 

Vaga nikako sa Devicom 

A sada iz vašeg ugla! Devica izgleda dovoljno kulturno i pristojno za vas. Imate slične ukuse i oboje uživate u najfinijim stvarima u životu. Ali Devica je na životnoj misiji samodokazivanja dok ste vi drugi, opušteniji tip koji je više hedonista. Ne volite kada vas neko požuruje u „akciju“. S druge strane, velikodušni ste i ne štedite kada je u pitanju voljena osoba, što se za Device ne može reći. 

Škorpija nikako sa Blizancem 

Iako mislite da ste očajnički zaljubljeni u Blizanca, niste – to je samo strast. Zapravo, Blizanac će izvući samo ono najgore iz vas. Njihova sklonost komunikaciji na površnom nivou će učiniti da opsesivno proveravate telefon u nadi da će vam se javiti i dobijete napade ljubomore. 

Strelac nikako sa Rakom 

Kulturni Evropejci, kakvi su Rakovi, sjajan su odabir za Strelca, ali u krugu prijatelja – ne ljubavnika! Sve kreće nizbrdo kada Rak odluči da se preseli kod vas posle tri dana veze i šalje sentimentalne poruke koje momenatalno aktiviraju sve alarme u potrazi za slobodom. 

Jarac nikako sa Ovnom 

Ovan je najnezreliji znak u zodijaku. Osim ako ne tražite sponzora, ova kombinacija je ubica svakog budžeta. Čak iako oboje zarađujete, Ovan neće imati problem da troši vaš teško zarađeni novac bez problema. E, to već unosi haos u život jednog Jarca! 

Vodolija nikako sa Bikom 

Koliko god da se divite njegovoj romantičnosti i potrebi za uživanjem u životu, posle tri dana sve vam to postaje dosadno. Nije vam jasno zašto Bikovi moraju da čuju „volim te“ u svakoj poruci ili zašto odjednom postaju nesigurni kada ste u društvu prijatelja bez njega. Potpuno drugačiji sistemi vrednosti koji na kraju ubijaju vezu. 

Ribe nikako sa Lavovima 

Drage sanjalice, i vi ćete kao i svi znakovi zodijaka pasti na ekstravagantne gestove Lavova, a jedno piće ćete pretvoriti u četrdesetosmosatni maraton. Vaša želja da zaronite u duboke vode ličnosti Lava nažalost neće se završiti dobro. Ne voli Lav kada bilo ko zadire u njegovu dušu, a posebno ne u emocije, koje ponosno krije od ostalih.

 

 

Izvor: B92
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije - Live  
02:30  Posle ručka