IDEALNE KOMBINACIJE: Koji je znak savršen za vas!?

 

                                            

 

 

Naravno da horoskop nije presudan kada biramo partnera za sebe, ali, pripadnici nekih horoskopskih znakova po pravilu nas privlače više od ostalih. Jednostavno postoje parovi horoskopskih znakova, među kojima je hemija veoma jaka, neuporedivo jača, nego kada su sa bilo kim. Reč je o sledećim parovima Zodijaka:

1. Vaga i Lav

Za šarmantnu Vagu, Lav predstavlja izazov života. Njihove energije dovešće do nepogrešivog emocionalnog spoja. Vaga u Lavu budi ono najbolje i podstiče ga da istraži i zaboravljena područja svoje ličnosti.

2. Ribe i Devica

Ribe su majstori da sruše sve zidove koje po prirodi zatvorene Device, konstantno grade oko sebe. One jednostavno mogu da opuste stegnute Device i navedu ih da se prepuste strastima. Sa druge strane, Devica predstavlja zdrav razum, koji Ribama često nedostaje.

3. Blizanac i Ovan

Ova dva znaka uživaju u ludoj avanturi, pa će njihova veza biti puna uzbuđenja. Ovnovi padaju na šarm i intelekt Blizanaca, dok se Blizanci zaljubljuju u snažnu energiju koju poseduju Ovnovi.

4. Škorpija i Bik

Ova kombinacija je zaista dokaz da se suprotnosti privlače. Škorpijama odgovara što su Bikovi veoma predani, pa neće biti smetnja njihovoj posesivnosti, dok sa druge strane, Bikovi uživaju u tajanstvenosti Škorpije.

5. Jarac i Rak

Rakovi jednostavno pronalaze način da razbiju led na srcu hladnokrvnog Jarca. Jedno drugom pružaju potrebnu sigurnost, usled čega se između njih javlja neverovatna hemija.

6. Strelac i Vodolija

Pripadnici ovih horoskopskih znakova sličnih su senzibiliteta, ba se zbog toga veoma dobro razumeju. Njihove veze su veoma stabilne, jer imaju sposobnost da jedno drugome predvide misli.

 

 

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije - Žurka
02:30  Posle ručka