HOROSKOP ZA 9.FEBRUAR: Bikovi razmislite o izvinjenju a Blizanci treba da tumače svoje snove!

Ovan

Kako se odnosite prema istoriji vaše porodice? Kako čuvate uspomene? Vi ste i više nego svesni važnosti porodične istorije ali se možda ne odnosite prema njoj onako kako bi trebalo. Odvojite vreme da snimite i arhivirate sve uspomene. Ne zaboravite i svoju sopstvenu!

Bik

Danas razmislite o nekom izvinjenju koje ste trebali da date nekom. Nije lako priznati sopstvenu grešku, ali planetarni aspekti vas ohrabruju da to uradite. Nemojte da žalite, već se sretnite sa tom osobom i izgovorite to! Biće vam neprijatno, ali ćete se svakako daleko bolje osećati nakon toga. Čak i ako druga osoba neće da prihvati izvinjenje, vi ćete se bolje osećati.

Blizanac

Vaši snovi znače vam više nego što neko može da zamisli. Oni mogu da ukažu na neki nerešeni problem, stres, potajnu želju ili vas podseti na nešto. Oni su pravi instrument da najbolje razumete sami sebe i rešite probleme. Držite svoje snove uza se i učite iz njih. Preispitajte svoje dosadašnje, možda biste nešto mogli promeniti ili dodati!

Rak

Ukoliko ste se osećali umorno ovih dana, to je možda zbog stresa. Današnja astralna energija podstiče komunikaciju. Bilo bi mudro da popričate sa nekim oko tog stresa. Briga, anksioznost ili strah mogu vam biti velika prepreka i emotivno su nezdravi. Vežbanje ili trčanje može vam takođe pomoći.

Lav

Danas je veoma povoljan dan da kažete šta mislite i želite. Bilo da je partner u pitanju koji će svakako ceniti to što mu kažete, ili kolega kome su potrebne instrukcije, komunikacija će vam ići bolje nego obično. Veoma ste praktični. Obično kažete ono što mislite da drugi očekuju i ništa više, međutim potrebno je da budete potpuno iskreni.

Devica

Danas podelite sa svima svoju pozitivnu energiju i dobru volju. Davno je bilo kada ste pokazali dragim ljudima koliko vam je stalo do njih i zahvalili im što postoje. Bilo da je poruka u pitanju, telefonski poziv, cveće ili zagrljaj, pokažite šta osećate. Razmislite da iznenadite dragu osobu sa neki ručkom ili jednostavno napravite nešto posebno za svog prijatelja. Odvojite vreme za emotivna druženja, danas.

Vaga

Ukoliko se danas suočite sa nekim problemom, dajte sve od sebe da potražite što jednostavnije rešenje. Nije svaki problem toliko komplikovan. Vrlo često je najočigledniji odgovor onaj pravi. Nemojte kalkulisati sa emocijama, jer vam one mogu pomoći da realnos sagledate sa čim se suočavate.

Škorpija

dličan dan da kažete šta mislite. Nije da vi ne govorite to, ali ponekad imate problema sa iskazivanjem emocija. Danas to nije slučaj. Neće biti niti jedne situacije sa kojom nećete biti u stanju da se suočite, jer vas astralna energija podržava u tome i podstiče vaše sposobnosti. Ukoliko postoji neko kome nikako da priđete, danas napravite prvi korak.

Strelac

Očekujte danas pojačane komunikativne sposobnosti. Ukoliko vam je bilo teško da na pravi način iskažete šta mislite i osećate, danas to neće biti slučaj. Razmislite da porazgovarate danas sa nekim sa kim imate neku vrstu problema. Sa snagom današnjeg dana i samopouzdanjem bićete u stanju da rešite svaki problem.

Jarac

Ukoliko vas nešto muči, danas je pravo vreme da se time pozabavite. Vaše sjajne komunikativne sposobnosti danas će biti izraženije pod uticajem zvezda. Bilo da vaš problem treba da obavite sa šefom, kolegom, prijateljem ili članom porodice, bićete u stanju da pronađete prve reči i privolite ih. Nemojte se ustručavati da zakažete neki sastanak koji želite.

Vodolija

Smirite se i budite veoma ozbiljni početkom nedelje. Vi možda niste jedini koji će morati da postupi tako, ali ste svakako neko ko će biti od presudnog značaja u situaciji u kojoj se nađete. Budite spremni da napravite dobar plan i držite ga se! Samo tako ćete posao koji je pred vama moći kvalitetno da obavite. Vaš dom i porodica bi sredinom nedelje mogli imati posebne zahteve. Neka vam ne bude teško da popravite kvar ili date novac nekom od članova.. vikend vam donosi dobru energiju. Provedite se dobro u nekom klubu ili organizujte romantičnu večeru sa voljenom osobom.

Riba

Početkom nedelje, bićete malo povučeni, ali to će vam se na neki način i isplatiti. Provedite u ponedeljak neko vreme sami sa sobom i odmorite se od društva i drugih ljudi. Tako ćete povratiti izgubljeni balans. U utorak i sredu se fokusitajte na tehnologiju. Popravite računar ili ga unapredite, ili ako ste u prilici, počastite se nekim novim uređajem. Krajem nedelje ćete imati manje probleme na radnom mestu. Nemojte dizati preveliku frku i praviti veći problem nego što jeste, već ostanite smireni. Vikend je povoljan za bavljenje antikvitetima.

 

 

Izvor: Horoskopius
Foto:  facebook/horoskopskiznak

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije - Live  
02:30  Posle ručka