INTUITIVNA, BISTRA, LUCIDNA, EROTIČNA: Astrologija vam otkriva koji je najopasniji ženski znak!

                                               

 

 

Za nju kažu da je najopasnija od svih žena horoskopa. Plaše je se, ali joj ipak kao omađijani prilaze. A onaj ko uspe da im priđe otkriva veliku istinu o ovim ženama.

Od njene žaoke strahuju i muškarci i žene, a ipak ne mogu da odole da joj se ne približe. U pitanju je, pogađate, žena u znaku Škorpije. Oni koji uspeju u nameri da joj priđu otkriće o njoj i ove neočekivane stvari.

Oličenje odanosti

Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpije. Ništa joj ne može pomeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čoveku kog voli, ona savršeno dobro zna u kojoj tački leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slepo možete verovati. To je zbog toga što ona nije neko ko veruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži!

Nezavisnost

Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban neko ko će da pazi na nju i čuva joj leđa. Čak iako se čini malom i tihom poput miša, ona ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da se brine o sebi. Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj govore šta da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umesto da slepo sluša druge.

Oštrouman posmatrač

Žena rođena u ovom znaku ekstremno je oštrouman posmatrač. Ona ima tendenciju da ulazi u sitne detalje, kada je reč o nekom problemu ili osobi i to na takav način da apsolutno ništa ne može da joj promakne. Uočiće stvari koje drugima nisu vidljive. Zbog ovakve prirode sagledavanja stvari, žena rođena u znaku Škorpije ima tendenciju da donosi odličnu “presudu” o raznim pitanjima ili ljudima.

Odlučnost i nepokolebljivost

Žena rođena u znaku Škorpije po svojoj prirodi je odlučna, nesalomljiva i nepokolebljiva. Ona je neko ko razmišlja o postizanju ciljeva i vrlo dobro zna šta želi. Ostavlja sve drugo po strani dok ne ostvari ono što je “zacrtala”. Na tom putu ništa ne može da je uzdrma, koliko god se neko trudio da to uradi.

Neuporediva strast

Strast žene rođene u znaku Škorpije vredna je pisanja knjige. Kada voli, uradiće sve da druga strana bude srećna. Opet, s druge strane, kada nekoga ne voli, uradiće sve da mu zagorča život. Šta god da radi, daje sve od sebe i ide do krajnjih granica. Bez obzira da li je u pitanju obrazovanje, karijera, hobi ili odgovornost, ona nastupa sa ogromnom strašću i žarom.

 

                                     

 

Ambicioznost

Ona je uvek zauzeta kovanjem planova kako da dotakne same zvezde. Ne, to ne znači da ona ne stoji čvrsto na zemlji već samo da je vrlo ambiciozna i da veruje u svoje snove. Žena rođena u ovom znaku vredno i revnosno radi na njihovom ostvarivanju. A, zašto i ne bi? Uostalom, ona je vrlo svesna da posjeduje vrstu sposobnosti koja joj pomaže da ostvari ono što želi.

Moć intuicije

Ko ne želi da ima moć intuicije? Međutim, nije svako blagosloven ovim darom. Ipak, on ženi rođenoj u znaku Škorpije ne manjka. Ona je prirodno blagoslovlena ovom jedinstvenom osobinom. Njeno duboko osećanje razumevanja ljudi i situacija čini je majstorom u predosećanju budućih događaja. Kao rezultat toga, ženu rođenu u ovom znaku veoma je teško uhvatiti nespremnu.

Mudro donošenje odluka

Svima je poznato koliko je bitno u životu donositi prave odluke u pravo vreme. Međutim, često shvatimo iznenada da smo uhvaćeni u ogromnu mrežu problema usled donošenja ishitrenih ili manje mudrih odluka. Ovde se žena Škorpija ipak izdvaja od drugih. Poznata je po sposobnosti mudrog odlučivanja. Ona pažljvo posmatra i analizira svaku situaciju pre nego što napravi bilo kakav korak. Kao rezultat toga, većina njenih odluka vredna je pohvale.

 

 

 

 

Izvor: Žena
Foto: Arhiva

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije žurka