Izvor:
08.03.2019 u 06:12
0

Dnevni horoskop za petak, 8. mart!

OVAN

Ne preporučuje vam se pokretanje novog posla jer vam današnji dan nije povoljan za ovo polje. Dajte sebi i partneru dovoljno vremena da donesete važne odluke. Ako budete bilo šta forsirali biće problema. Bolovi u grlu.

BIK

Očekuju vas važne promene kojima ćete morati da se prilagodite veoma brzo. Sve može biti pozitivno rešeno po vas. Moguće je da ste se malo razočarali u partnera jer on nije ispunio vaša očekivanja. Prijala bi vam dijeta.

BLIZANCI

Većih problema na poslu nemate i sve ide uobičajenim tokom. Današnji dan vam je generalno povoljan. Pred vama su ljubavne promene koje će vam prijati. Moguća je veza sa novom osobom. Veoma ste osetljivi danas.

RAK

Nije vam teško da se izborite sa problemima na poslu. Moguće je da mnogi saradnici ne pomažu već odmažu. Niste baš otvoreni u pokazivanju emocija, što vam partner može zameriti. Mogući problemi sa nesanicom.

LAV

Moguće je da ste se u prethodnom periodu imali poslovni gubitak ili razočarenje od kojeg se još oporavljate. Polje flerta vam je dobro prikazano danas. Ako postoji osoba koja vam se dopada, pokažite joj to. Povećajte unos magnezijuma.

DEVICA

Očekuje vas prilika da pokažete da vam je posao na prvom mestu. Imaćete veće poverenje nadređenih. Ako već imate partnera pred vama je povoljan dan za nežnosti. Ljubav cveta. Prijala bi vam masaža.

VAGA

Ukoliko se bavite poslovima vezanim za komunikaciju moguće je da ćete uspeti da postignete značajni uspeh. Možete da očekujete zanimljiv ljubavni susret sa osobom koju poznajete već neko vreme. Prijala bi vam šetnja.

ŠKORPIJA

Polje privatnog posla vam je dobro postavljeno. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Pred vama je odličan dan za novo poznanstvo kao i za početak neke nove veze. Zdravlje bi trebalo da bude dobro.

STRELAC

Možete da očekujete razrešenje na polju posla. Neke konačne odluke bi mogle da se donesu baš u ovom periodu. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će otvoreno pokazati svoje interesovanje. Solidno zdravlje.

JARAC

Moguće je da ćete imati priliku da napredujete u narednom periodu. Sreća je na vašoj strani! Očekuje vas prilika za novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam postane značajna na duže staze. Bešika vam je osetljiva.

VODOLIJA

Oslanjate se na svoje saradnike i verujete da bi oni trebali da vam pomognu oko nagomilanog posla. Voljena osoba se ne ponaša dobro prema vama i imate utisak da je nastupilo ozbiljno zahlađenje odnosa. Dobro se osećate.

RIBE

Imate neke važne poslove pred sobom. Potrudite se da budete maksimalno skoncentrisani. Možete da očekujete dobar odnos sa vašim partnerom. Ako ste u braku moguće je da razmišljate o deci. Pad imuniteta je naglašen kod vas.

Astrolook.com
Foto:facebook/horoskopskiznak

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter